Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Αντιρατσιστικός νόμος... χάρη στα ζώα επιβιώνουν τα κτήνη

Εβραίοι και Ναζί σε νέες συνεργασίες.
Νέες μπίζνες τα συνεταιράκια.
Καθημερινά πλέον βλέπουμε τη χρησιμότητα που έχει η Χρυσή Αυγή για την παραπαίουσα Μεταπολίτευση ...Αποδεικνύεται —χωρίς καμία αμφιβολία— ως το πολυτιμότερο "εργαλείο" των δωσίλογων της εποχής του Μνημονίου. Άλλες φορές με τις βρισιές, άλλες φορές με τις σφαλιάρες και άλλες φορές με τα "κουμπούρια", καταφέρνουν και δίνουν τροφή" στα ΜΜΕ των δωσίλογων. Αποσπούν την προσοχή του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα και δίνουν στους προδότες απρόσμενες "πάσες" σε ένα "παιχνίδι", το οποίο θα έπρεπε να είναι ήδη χαμένο γι' αυτούς. Τους δίνουν τη δυνατότητα να ελίσσονται εκεί όπου θα έπρεπε να έχουν εγκλωβιστεί σε αδιέξοδο.
Η Χρυσή Αυγή με τη λειτουργία της λειτουργεί σαν σωσίβιο γι' αυτούς ...Μια συμμορία προσώπων, η οποία απλά αναμασά "δυνατά" στη Βουλή αυτά, τα οποία λέει ο κόσμος στον δρόμο δίνει το "άλλοθι" σε όλους τους προδότες της Βουλής να παριστάνουν τους "δημοκράτες" ...Μια ομάδα αγραμμάτων, η οποία απλά βάζει τη "μαγκιά" του πεζοδρομίου στα βουλευτικά έδρανα. Εξαιτίας της Χρυσής Αυγής, άνθρωποι, οι οποίοι θα έπρεπε σήμερα να τρέμουν την ώρα που θα λογοδοτήσουν στον λαό για τα εγκλήματά τους, βγαίνουν στα μπαλκόνια και παριστάνουν τους "ήρωες" της Δημοκρατίας. Αυτήν τη χρησιμότητα μπορεί να την καταλάβει κάποιος, αν προσπαθήσει να φανταστεί τη σημερινή Βουλή χωρίς τη Χρυσή Αυγή ...Να τη φανταστεί χωρίς αυτό το "εργαλείο".
Σε ποια κοινωνική εκδήλωση θα μπορούσε να σταθεί ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς, αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή; Τι είδους πολιτικό "ρεπερτόριο" θα "πλάσαραν" χωρίς την Χρυσή Αυγή; Σε ποιο ακροατήριο θα εξηγούσαν τους "αγώνες" τους και την "αγωνία" τους για τη δημοκρατία; Χάρη στον Κασιδιάρη και τους άλλους μπορούν ακόμα και σήμερα να "ψελλίζουν" κάτι περί δικαιωμάτων του πολίτη, Χίτλερ και ολοκληρωτισμούς. Χωρίς τον Κασιδιάρη και τους ομοίους του, διαφορετική θα ήταν η συζήτηση μεταξύ των πολιτών ...Θα συζητούσαν για την προδοσία του Γιωργάκη και την παραδειγματική τιμωρία του ...Θα συζητούσαν για το "δούλεμα" του Σαμαρά, ο οποίος υποσχόταν "προανακριτικές" και στην πραγματικότητα "έκλεψε" τις εκλογές ...Θα συζητούσαν την προστασία που απολαμβάνουν οι διεφθαρμένοι, εξαιτίας των νόμων του βουλιμικού Βενιζέλου ,,,Θα συζητούσαν για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από τον προδοτικό και διεφθαρμένο δικομματισμό.
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: