Σελίδες

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Από το 13° έτος της ηλικίας του ο Ρουπακιάς στο ΚΚΕ...

Είναι ακριβώς αυτό που σας είχα πει ΕΔΩ για τον Ρουπακιά. Ότι δηλαδή ή είναι «άνθρωπος χωρίς αναστολές και ανέλαβε εργολαβικά μια δολοφονία» ή ότι «ενήργησε έτσι όπως γαλουχήθηκε τα προηγούμενα 43 χρόνια στους κόλπους της αριστεράς».
Όταν ο ίδιος λέει στις ανακριτικές αρχές πως «είχε στρατολογηθεί στο ΚΚΕ από τα 13 του και παρέμεινε ενεργό στέλεχος της ΚΝΕ μέχρι την ηλικία των 17 ετών. Υπήρξε σύνεδρος του 3
ου συνεδρίου της ΚΝΕ, στην ηλικία των 16 ετών, περίπου το 1984 και μέλος τομεακού συμβουλίου στη τοπική οργάνωση του Ταύρου της ΚΝΕ» είναι φως φανερό ότι δεν μπορεί να άλλαξε ο χαρακτήρας του στα δύο τελευταία της ζωής του δηλαδή στα 43 του όταν έγινε φίλος ή οργανωμένο μέλος αν θέλετε της Χρυσής Αυγής.
Ο Ρουπακιάς, αν δεν αποδειχθεί επαγγελματίας δολοφόνος τότε ενήργησε όπως ακριβώς γαλουχήθηκε στις τάξεις του ΚΚΕ όλα τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι ακριβώς είχαν γαλουχηθεί όλα τα 15χρονα αγόρια και κορίτσια που επεστράτευσε βίαια ο κομμουνιστικός στρατός (1946-49) όπως μας λέει και ο αξιομίμητος εκείνος δολοφόνος και τρομοκράτης του ηπειρώτικου πληθυσμού Γεράσιμος Μαλτέζος και επί τω «καλλιτεχνικότερω» Καπετάν Τζουμερκιώτης στο "αθάνατο αριστούργημα" «Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδος, ζητήματα στρατηγικής και τακτικής της ηγεσίας του» σελ. 82.

Οδυσσεύς Πάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: