Σελίδες

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Κινήσεις εναντίον Σαμαρά βλέπουν στο Μαξίμου

Picture 0 for Κινήσεις εναντίον Σαμαρά βλέπουν στο Μαξίμου
Κίνηση «καραμανλικών» κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρακαι της κυβέρνησης εν γένει, διακρίνουν στο Μέγαρο Μαξίμου, πίσω από τις τελευταίες επιθέσεις στελεχών του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού προς τον «τσάρο».
Στην κατηγορία αυτή, εντάσσουν, για παράδειγμα, τις συνεχείς βολές των κ. Προκόπη Παυλόπουλου και Βαγγέλη Αντώναρου, ενώ μόλις πριν λίγες εβδομάδες αναλόγου ύφους και περιεχομένου δηλώσεις έκανε και ο πρώην υπουργός Ευρυπίδης Στυλιανίδης.
Το γεγονός έχει ως αποτέλεσμα στο πρωθυπουργικό περιβάλλον να υποψιάζονται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια συντονισμένη δράση κατά του κ. Στουρνάρα, η οποία, όμως, στο τέλος της ημέρας, έχει ως πραγματικό στόχο τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Η κατάσταση, ωστόσο, γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη από τη στιγμή που στον ίδιο «χορό» μπαίνουν στελέχη της ΝΔ όπως ο υπουργός Αμύνης, Δημήτρης Αβραμόπουλος ή η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.
Το γεγονός έχει ως αποτέλεσμα στο Μαξίμου να θεωρούν ότι κάτι πιο σύνθετο βρίσκεται σε εξέλιξη, άσχετα βεβαίως από το αν κάτι τέτοιο, όντως, ισχύει ή όχι. Θα φανεί στην πορεία...


Δεν υπάρχουν σχόλια: