Σελίδες

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Όταν ο κομμουνιισμός εξακολουθεί να είναι φασισμός.... Διότι άλλο είναι ο "εκτελεστής δολοφόνος" και άλλο το "εκτελεστικό όργανο"


Σταλινική αυτολογοκρισία βιβλίου εν έτη 2011!

blackblogofcommunism | Φεβρουαρίου 22, 2011 at 23:05 | Ετικέτες: ΕΣΣΔΙωσήφ Στάλιν,
 | Κατηγορίες: ΒιβλίαΣύγχρονα - Άλλα | URL: http://wp.me/pdnTB-HI


Ο σταλινολαγνεία των κομμουνιστών στην Ελλάδα καλά κρατεί... Εν έτη 2011, παραφράσονται και (αυτο)λογοκρίνονται αρθρογράφοι, συγγραφείς και εκδότες είτε λόγω εξωτερικών πολιτικών πιέσεων είτε γιατί και οι ίδιοι είναι νοσταλγοί του δολοφόνου εκατομμυρίων ανθρώπων.
Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Κυκλοφορεί στο εξωτερικό το βιβλίο του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Ντόναλντ Ρέιφιλντ, με τον τίτλο "Stalin and His Hangmen: The Tyrant and Those Who Killed for Him" δηλαδή "Ο Στάλιν και οι Δήμιοι του: Ο Τύραννος και αυτοί που σκότωναν για λογαριασμό του". Εδώ το εξώφυλλο του βιβλίου:
Stalin and His Hangmen: The Tyrant and Those Who Killed for Him
Το έργο αυτό μεταφράστηκε στα ελληνικά και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί. Για κάποιον περίεργο όμως λόγο ο μεταφραστής ή ο εκδότης φαίνεται πως προσωρινά "ξέχασε" τα αγγλικά που ήξερε και ο τίτλος του βιβλίου μετασχηματίστηκε ως εξής: "Οι Δήμιοι του Στάλιν: Τα Εκτελεστικά Όργανα του Κόκκινου Τσάρου". Εδώ το εξώφυλλο του βιβλίου:
ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ: Τα εκτελεστικά όργανα του κόκκινου τσάρου
Ο Σταλινισμός ζει και βασιλεύει ακόμα στην Ελλάδα λοιπόν; Γιατί κάποιοι φοβούνται να αποκαλέσουν δολοφόνο και τύραννο τον υπεύθυνο για 20 εκατομμύρια νεκρούς;

Μαύτο ιστολόγιο του κομμουνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: