Σελίδες

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ο θυρωρός της Ντόρας και του αρχιαποστάτη, ιπποκόμος του Μπόμπολα και μελλοντικός πρωθυπουργός (στον ύπνο του) έχει και άποψη ο γελοιοδέστερος των γελοίων ...


Γ.Καρατζαφέρης: "Να μείνει ο Λ.Παπαδήμος χωρίς εκλογές"! 
Να μείνει η κυβέρνηση Παπαδήμου, να ενισχυθεί με την συμμετοχή σε υπουργικές θέσεις των τριών πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που τη αποτελούν σήμερα και να μην γίνουν εκλογές ζήτησε ο 
Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό διαφοροποιούμενος από την μέχρι πρότινος θέση του για εκλογές τον Φεβρουάριο. 
Image«Εάν θέλουμε διαρθρωτικές αλλαγές για να βγει η χώρα από εκεί που είναι χρειάζεται πρώτον μία κυβέρνηση περισσότερων του ενός κόμματος, αλλά και διάθεση» είπε ο κ. Καρατζαφέρης, εκτιμώντας ότι αυτή η διάθεση δεν υπάρχει από πλευράς της ΝΔ.

«Ο Αντώνης Σαμαράς βλέπει ότι είναι η χρυσή ευκαιρία της ζωής του» υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης, σημειώνοντας όμως ότι η κατάσταση που θα αντιμετωπίσει ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι πολύ δύσκολη. Διερωτήθηκε μάλιστα πώς θα καταφέρει μία κυβέρνηση της Δεξιάς να λύσει σημαντικά θέματα, την ώρα που...

τα ποσοστά της Αριστεράς φτάνουν το 40%.

«Με μία Αριστερά στο 40% θα προσπαθήσουνε να κάνουμε διαρθρωτικές αλλαγές; Είναι αστείο, μακάρι να το κάνει, θα είναι ταχυδακτυλουργός» είπε χαρακτηριστικά. 

Επίσης είπε ότι χρειάζονται πάνω από 180 βουλευτές ώστε να προωθηθούν σημαντικές μεταρρυθμίσεις και έθεσε θέμα αναθεώρησης του Συντάγματος, προκειμένου να ανοίξει η συζήτηση για τη μονιμότητα στο Δημόσιο και την ενίσχυση του ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Εάν δεν είναι και οι τρεις μαζί δουλειά δεν γίνεται. Πρέπει να έχουμε πάνω από 180 (σ.σ. βουλευτές), να αλλάξουμε το Σύνταγμα, να δούμε τι λάθος πήγε με το Σύνταγμα, να κάνουμε ένα Σύνταγμα πιο ευέλικτο, να κάνουμε διαρθρωτικές αλλαγές που δεν μπορούν να γίνουν σήμερα» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, ανοίγοντας και θέμα για άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο:«Να αντιμετωπίσουμε το θέμα της μονιμότητας και εάν εξυπηρετεί ή δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον».

Παράλληλα, έθεσε θέμα ενίσχυσης του ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας, λέγοντας ότι θα πρέπει «να δούμε εάν θα μείνει έτσι όπως είναι ή θα γυρίσουμε στο 1975».

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι η θητεία της κυβέρνησης Παπαδήμου μπορεί να παραταθεί, «για να γίνει μία σειρά πραγμάτων τα οποία δεν είναι εύκολα»«Αυτό μπορούν να το αποφασίσουν εκείνοι που αποφάσισαν και το πρώτο»δήλωσε.

Τέλος, αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις και στα χαμηλά ποσοστά που φαίνεται να λαμβάνει ο ΛΑΟΣ, ο κ. Καρατζαφέρης προέβλεψε ότι στις εκλογές το κόμμα του θα λάβει τελικά διψήφιο ποσοστό,

Δεν υπάρχουν σχόλια: