Σελίδες

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Κυβερνητική ανεπάρκεια χωρίς τέλος...!



Δεν ξέρουν ούτε σε ποιούς χρωστάμε!!!
Η ανεπάρκεια των ελληνικών κυβερνήσεων δεν έχει τέλος… Το ελληνικό Δημόσιο αγνοεί ποιοι έχουν στην κατοχή τους τα ομόλογα που έχει πουλήσει. Έτσι, με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών και του ΟΔΔΗΧ, το ελληνικό Δημόσιο θα καταβάλει ποσό ύψους 113.000 ευρώ στην κοινοπραξία Ελληνικά Χρηματιστήρια και Bondholder Communication Group, ως αμοιβή για να διερευνήσουν και να παρα­δώσουν μια λίστα που θα αναφέρει ποιοι είναι σήμε­ρα οι θεματοφύλακες και ποιοι ενδιάμεσοι κάτοχοι ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου.

Με τη λίστα αυτή, θα γίνει και η προετοιμασία της ανταλλαγής ομολόγων, στο πλαίσιο της εθελοντικής συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στη χρηματοδότη­ση του ελληνικού Δημοσίου.

Εκτός από την Ελληνικά Χρηματιστήρια, που κινείται στον χώρο της θεματοφυλακής και των συναλλαγών τίτλων, η αμερικανική Bondholder Communication επελέγη επειδή ειδικεύεται στην έρευνα και τη δια­χείριση της συμπεριφοράς των επενδυτών, και ειδι­κά των κατόχων ομολόγων.

Η κοινοπραξία θα παραδώσει λίστα με τους κατό­χους των ομολόγων, για να μάθουμε επιτέλους σε ποιους χρωστάμε. Ας Μιλήσουμε Επιτέλους


Δεν υπάρχουν σχόλια: