Σελίδες

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τι κρύβεται πίσω από τη δημόσια τοποθέτηση Μανιάτη για τα δώρα που μάς έχουν φυλάξει η... γεωλογία και η γεωγραφία


Επίσημη παραδοχή για ύπαρξη πετρελαίου στην Ελλάδα!
Picture 0 for Επίσημη παραδοχή για ύπαρξη πετρελαίου στην Ελλάδα!
Η δημόσια τοποθέτηση του αρμόδιου υφυπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Μανιάτη, σχετικά τον πλούσιο ορυκτό πλούτο της χώρας, προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Ο κ.Μανιάτης, για πρώτη φορά με τόσο ευθύ τρόπο, έκανε γνωστό ότι «πετρέλαια υπάρχουν, δεν θα απογοητευθούν οι Έλληνες, είναι βέβαιο ότι η γεωλογία και η γεωγραφία έχουν φυλάξει για εμάς καλά δώρα».
Είναι η πιο κατηγορηματική παραδοχή σχετικά με τον υποθαλάσσιο θησαυρό που υπάρχει εντός της ελληνικής επικράτειας, που γίνεται από κυβερνητικό παράγοντα τα τελευταία χρόνια. Ο κ. Μανιάτης, μάλιστα, επιβεβαίωσε και μία ακόμα πληροφορία που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στα αρμόδια επιτελεία.
Συγκεκριμένα, ο κ.Μανιάτης είπε ότι έχει εκφρασθεί ενδιαφέρον από το Ισραήλ, προκειμένου να στηθούν γεωτρύπανα νοτίως της Κρήτης. Ήδη, συγκεκριμένη ισραηλινή έχει καταθέσει το σχετικό αίτημα στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία και το εξετάζει. Όλα δείχνουν ότι στο σχετικό χώρο, μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα υπάρξει πολύ μεγάλη κινητικότητα, η οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα έχει θετικό αποτέλεσμα για τα ελληνικά συμφέροντα. VORIA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: