Σελίδες

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Το δημόσιο χρέος το ήξεραν οι στυλοβάτες του σάπιου συστήματος εδώ και πολλά χρόνια!


Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της «Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα»

Αντιγράφω από «Το Βήμα», το πρωτοσέλιδο της 26 Μαΐου 2002: «Το Βήμα αποκαλύπτει την εμπιστευτική έκθεση του Ο.Ο.Σ.Α. Η οικονομία κινδυνεύει από το χρέος «κάτω από το Τραπέζι». Το συσσωρευμένο κρυφό έλλειμμα ανέρχεται στο 25% του ΑΕΠ».
Ταγοί, κόμματα, λαός και ΜΜΕ στα... Παπάρια τους! Οι πάντες έτρεχαν για την κονόμα από ξένα χρήματα, ενώ ο γράφων έλεγε: «Ουδέποτε στην ελληνική πολιτική ιστορία η Ελλάδα και η πολιτική της ζωή δεν έθρεψαν στους κόρφους τους τόσους πολλούς τυχοδιώκτες για τόσα πολλά χρόνια» (βλ. το άρθρο μου: «Έλληνες: 2.000.000 φτωχοί από στοιχεία μιας ευρωπαϊκής έρευνας», στα «Πολιτικά Θέματα» της 21/6/2003).
Είναι γελοίο και πρόστυχο να δηλώνουν οι εναλλασσόμενοι κυβερνήτες –με την ψήφο της σάπιας πλειοψηφίας- ότι δεν γνώριζαν το τερατώδες και εθνοκτόνο χρέος, όταν ήδη ο «χαρισματικός» ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, από το 1985, προειδοποιούσε: «Η Ελλάδα θα δαμάσει το δημόσιο χρέος ή αυτό θα την φάει»!
Πώς λέγεται αυτή η σκόπιμη άγνοια; Εσχάτη προδοσία, μ’ ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και αντί κάποιοι να αυτοκτονήσουν... κυβερνούν ακόμη!
Γι’ αυτό με το δίκιο τους οι δανειστές λένε ότι: «Οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκατά» και προκαλούν τον... υπερήφανο λαό!
Αυτή είναι η αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: