Σελίδες

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ελληνικός Λαός και οι μπινέδες !!


Ακούς ανθρώπους κυρία μου σε κανάλια πρωϊνα να σου λένε πως δεν έχουν ρεύμα, πως ζεσταίνονται με σόμπες, πως δούλευαν τόσα χρόνια και τώρα πάει και βοηθάει μεγάλος άνθρωπος ή σου λέει πως δανείζεται για να πληρώσει εναν λογ/σμό!
Κι έχεις καιτην αρκούδο" να σου πετά κάθε παπαριά...άκου πώς σε τρομοκρατούν κυρία μου!
Αν γυρίσουμε στη δραχμή θα'μαστε έτσι κι αλλιώς...μάλιστα!
Δηλαδή τώρα είμαστε ωραίοι!!!
Κι έχεις και τα λαμόγια να σου λένε πως προσπαθούμε να σώσουμε τον τόπο! Ποιον τόπο ρε αλήτες? Τον κοσμάκη που "δεν έχει μία" δες σας νοιάζει!
Και γιατί άλλωστε?
Κι έχεις τον άλλον τον συνταγματολόγο μας να σου λέει πως είναι άσχημο να ζητά...να ζητά...αλλά τί να κάνουμε...?
 Εχεις και τον άλλον ...τον βιβλιοπώλη να σου λέει πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ σύμφωνα  με δηλώσεις που έκανε  στο ραδιόφωνο του flash.
"Το μείζον είναι να μην καταρρεύσει η Ελλάδα. Το να μην καταρρεύσει φυσικά η Ελλάδα πετυχαίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα, βεβαίως όλοι το θέλουμε".
Επιπλέον είπε "Εμείς έχουμε πει εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι δεν έχει νόημα να γίνουν εκλογές τόσο πολύ γρήγορα, η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Παρά ταύτα επειδή θέλω να είμαι πάντα ακριβής, οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται. Δεν είναι επείγουσα η ανάγκη εκλογών, παρά ταύτα εάν ο κ. Σαμαράς που το θέτει ως δική του κόκκινη γραμμή επιμείνει σ’ αυτή τη θέση έχει δικαίωμα να επιμείνει γιατί ήταν από την αρχή αυτό πυρήνας συμφωνίας".
Αυτές κι αυτές οι κόκκινες γραμμές ρε φιλάρα...αηδία καταντήσατε σκατόφατσες !
Τον κοσμάκη δεν τον νιώθει κανείς κυρία μου!
Τα χαρατσια πάνε κι έρχονται...σε λίγο θα μας βάλουν και σκατόμετρο και χαράτσι με βάση τί είδυς γυναίκα "καβαλάς" αν είναι χοντρή...αψιλή...τσιριμπίμ...τσιριμπόμ...!
Ρε αλήτες! Η ΔΕΗ τί είναι για να καταλάβω!
Κάναμε ένα είδος συμβολαίου να μας παράσχει ρεύμα αρκεί να πληρωνουμε το λογ/σμό που κι αυτός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑΚΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ...αλλά ΕΡΤ και άλλες τρίχες!
Μετά σου κολλά τελείως αντισυνταγματικά και το χαράτσι φιλάρα και σου λέει με ποιον τρόπο θα κάνουμε τον ΕΛΛΗΝΑ να το πληρώσει...ας το βάλουμε...στο λογαριασμό της ΔΕΗ κι αν ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙ.....ΓΙΟΚ ΡΕΥΜΑ!
Ακούς καθημερινά τον διπλανό σου, τον φίλο η το συνάδελφο να λέει πως δεν έχει μία ...πως δεν μπορεί άλλο..πως δεν μπορεί να πληρώσει φόρους και χαράτσια και δεν καταλαβαίνεις πως ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ όλων αυτών είναι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που είναι κεί μέσα και που τον τελευταίο καιρό (ας μην ξεχνάμε και τα τελευταία χρόνια μετά του("ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"), που το μόνο που τους νοιάζει είναι τα δικά τους θεματα μόνο!
Εμείς είμαστε ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!
Ενα μηδέν γι' αυτούς!
Δεν αξίζουμε καν να υπάρχουμε!
Αλλά το δούλεμα κυρία μου δούλεμα.
Βγήκε κι άλλος ξέρεις ποιος..και είπε.." να συζητήσουμε ..να δούμε να κάνουμε ..να συμφωνήσουμε ειδάλλως αν βγεί κάτι αρνητικό πρόκειται για εθνική προδοσία.."
Δεν έχει καταλάβει ο εν λόγω κυριος πως οι ζωές των Ελλήνων και οι δικές τους είναι κάτι το διαφορετικό κυρία μου!
Είναι δύο παράλληλοι δρόμοι που ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ!
ΓΙΑΤΙ ???
Γιατί προδότες κεί μέσα, δεν γνωρίζετε καν την έννοια απλών λέξεων όπως ηθική, αξιοπρέπεια, καλλιέργεια, αλληλεγγύη...όλες αυτές οι λέξεις προκαλούν σε σας ανατριχίλα και αηδία!
Εχεις και τον "δοτό" τον εγκάθετο" κυβερνήτη που τον καλέσανε -μην έσωναν- γιατί ο άλλος ο βλαμμένος απεδείχθη ανίκανος θεωρεί και διατυμπανίζει πως με το που θα απολυθεί ολάκερος ο δημόσιος τομέας και τα μισθά θα φτάσουν κάτω των 200 ευρωπουλαίων τότε θα'ρθει και η ανάπτυξη!
Τα λέω ορθώς??
Βεβαιως....μόνο ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ έρχεται το όραμα πιο κοντά...!
Γυρνά και η "κυρία της φωτοτυπίας" και την ακούω να λέει πως καταλαβαίνει τα προβλήματα του Ελληνα, πως κάποια ζευγάρια μέχρι χθές ήταν οκ αλλά τώρα δεν έχουν μισθά και πως τους νιώθει...και..και...!
Αει στο διάολο κι εσύ τροξό !

Δεν υπάρχουν σχόλια: