Σελίδες

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Μήνυμα ελπίδας για τους αυτόχθονες Έλληνες


Η Εθνική ταπείνωση και ο εξευτελισμός που υφιστάμεθα, συνοδεία της φτώχειας και της εξαθλίωσης, έχει μία καθαρή αποτύπωση στα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα της πράσινης παράταξης του «Λεφτά Υπήρχαν». Οριοθετείται κάπου κοντά στο 8%..
Πολλοί κακόβουλοι και κακεντρεχείς, αποδίδουν τα χίλια κακά που συμβαίνουν στη χώρα μας, αυτό τον εφιάλτη του Μνημονίου, στον εμπνευστή του, τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Το ίδιο και σε Ισπανία και Ιταλία… στον δικό μας «Πρόεδρο» τα αποδίδουν… λόγω του γνωστού πλέον πτωχευτικού ντόμινο… που ο δικός μας, έριξε το πρώτο τουβλάκι.
Όμως άδικα, διότι πέρα της πρόσφατης δημόσιας τοποθέτησής του ..πως «έσωσε» την...
Ελλάδα, ήρθε και η επιβράβευση των διεθνών ενεργειών του, που τόσο χλευάζονται από τους γνωστούς ζηλιάρηδες, όταν τον βλέπουν να πετά περισσότερο, απʼ όσο περπατά..
Η επιβράβευση ήρθε για μία ακόμη φορά από τη μακρινή Κόστα Ρίκα, που ως γνωστό ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είχε επισκεφτεί προ δεκαημέρου για να προεδρεύσει των απανταχού σοσιαλιστών.
Οι φανατικοί αντι-παπανδρεϊκοί, εντός και εκτός πράσινου κόμματος, έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά, πως την κρισιμότερη στιγμή της χώρας, ο Πρόεδρος, ταξιδεύει στα «ουράνια».
Η αλήθεια όμως είναι άλλη.
Ετούτη την τραγική ώρα για την Ελλάδα των διεθνών εκβιασμών και της οικονομικής κατοχής, η Κόστα Ρίκα δεν επελέγη τυχαία.
Ο συμβολισμός είναι τεράστιος, διότι αυτές τις ημέρες, γιορτάζουν οι αυτόχθονες της εξωτικής χώρας, τη μαύρη περίοδο της εισβολής των Ισπανών στα εδάφη τους, τον 16ο αιώνα. Ουσιαστικά πρόκειται για εορτασμούς που έχουν σαν σκοπό να θυμίσουν ποιοι είναι οι «γνήσιοι» κάτοικοι και ποιοι οι κατακτητές. Και πως γλώσσα, ήθη και έθιμα δεν ξεχνιόνται.
Σήμερα που …και η Ελλάδα έχει κατακτηθεί και παραδοθεί, ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με αυτό το συμβολισμό, καταφέρνει να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, στους υπόδουλους Έλληνες, πως υπάρχει ελπίδα, και πως έρχεται από την μακρινή Κόστα Ρίκα. Αυτή που επέλεξε για να συναντήσει και να συναντηθεί με την ιστορία των συμβολισμών.
Πληροφορίες λένε, πως σήμερα, στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, αφού του «διαβάσουν» τους όρους και του τελευταίου Μνημονίου (ενός Μνημονίου μύρια έπονται), θα δώσει το στίγμα του ηγέτη! και θα προτείνει, ως ημέρα εορτασμού των αυτοχθόνων Ελλήνων, την ημέρα της υπογραφής του πρώτου Μνημονίου.
Τότε που ξεκίνησε η δίχως επιστροφή, καταστροφή της χώρας. Ωστόσο αναμένεται να υπάρξουν τριβές με το «Κίνημα των Αδιάβαστων» (όσοι δεν πρόλαβαν ή είχαν άλλες πιο σοβαρές δουλειές), καθώς και αυτοί διεκδικούν την ημερομηνία της υπογραφής του πρώτου μνημονίου, για την ιδρυτική τους διακήρυξη.
E-mails των απανταχού σοσιαλιστών, ζητούν να πρυτανεύσει η ενότητα στην πράσινη παράταξη και να ορισθεί η ημερομηνία για τον παραδοσιακό εορτασμό των αυτοχθόνων Ελλήνων, σύντομα!
Προτού γίνει η γερμανική, πρώτη γλώσσα στα σχολεία (αυτά με τα συσσίτια)… και δεν μπορούν πια, ούτε να συνεννοηθούν μεταξύ τους, οι ιθαγενείς Ελλαδίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: