Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Φεύγοντας για την Κορέα... και μάλιστα τη Βόρειο


Πριν λίγες μέρες, ήμουν κι εγώ ανάμεσα στους 
πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού που, τηρώντας 
όλους τους κανόνες του πρωτοκόλλου της 
λαϊκής αγανάκτησης, έσπευσαν να συναντήσουν 
τη μεγάλη Θεοδώρα (Μπακογιάννη) του οίκου 
Μητσοτάκη, προεξέχον μέλος της καταστροφικής 
(για τη χώρα) κομματοκρατίας και 
αντιπροσωπευτικότατο δείγμα της ολέθριας (για τη 
Δημοκρατία) οικογενειοκρατίας που λεηλατεί              
ασύστολα τη χώρα με κλεψιές και με ψευτιές, 
γνωστές σε όλους μας.

Επειδή όμως το εν λόγω πρωτόκολλο καταστρατηγήθηκε και δεν εκσφενδονίστηκαν (όπως αυτό προβλέπει) ληγμένα γιαούρτια, σάπιες ντομάτες ή ...

κλούβια αυγά, η Θεοδώρα και η κουστωδία της (αφού δεν υποχρεώθηκαν να το βάλουνε στα πόδια) “έβγαλε γλώσσα” και, αυτή μεν προέβη σε νουθεσίες, ο δε εκλεκτός της συντροφιάς της κ. Κυριάκος Στεφανίδης (πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού) προέβη σε χαρακτηρισμούς μας.

Η μεγάλη Θεοδώρα μας προέτρεψε να πάμε στη... Βόρειο Κορέα, εφ' όσον δεν μας αρέσει η Δημοκρατία που έχουμε και ο κ. Στεφανίδης μας χαρακτήρισε (όπως και σε άλλη του, προγενέστερη δήλωση) με τον προσφιλή του χαρακτηρισμό “μπαχαλάκηδες”.

Στον κ. Στεφανίδη, θα πρέπει να του πει κάποιος ότι “μπαχαλάκης” αποκαλείται αυτός που “τα κάνει μπάχαλο”, δηλαδή αυτός που τα κάνει άνω-κάτω, αυτός που καταστρέφει την τάξη των πραγμάτων.

Οι πολίτες που υποδεχθήκαμε τη Θεοδώρα, δεν κάναμε τίποτε άνω-κάτω. Της είπαμε πέντε πολιτικές κουβέντες (χωρίς βρισιές και χυδαιότητες), αναρτήσαμε το πανό μας και απήλθαμε ησύχως, αφήνοντάς την με τον κ. Στεφανίδη και την υπόλοιπη συντροφιά, για να απολαύσουν τη συνάντησή τους.

Όμως, είναι γνωστό σε κάθε Έλληνα (και στον ίδιο τον κ. Στεφανίδη, που μάλιστα το παραδέχεται εγγράφως σε πρόσφατο δημοσίευμά του) ότι αυτοί που έκαναν άνω-κάτω την οικονομική (και όχι μόνο) τάξη στη χώρα μας, είναι τα κόμματα και το πολιτικό προσωπικό τους, μέλος του οποίου (έστω και σε χαμηλή βαθμίδα) είναι και ο ίδιος, με τη μεγάλη Θεοδώρα σε πρωταγωνιστικό, βέβαια, ρόλο.

Άρα, ο χαρακτηρισμός “μπαχαλάκηδες”, είναι βέβαιον ότι απευθύνεται (και ταιριάζει απόλυτα) στη Ντόρα και στον εαυτό του και δεν έχει καμία συνάφεια με εμάς, ή άλλους ομοίους μας.

Τώρα, όσον αφορά την προτροπή της μεγάλης Θεοδώρας να πάμε στη Βόρεια Κορέα, όλοι εμείς που δεν μας αρέσει η Δημοκρατία που έχουμε, κάποιος θα πρέπει να της πει ότι ο Ελληνικός Λαός βλέπει, πλέον, καθαρά και έχει αντιληφθεί τον σφετερισμό της Δημοκρατίας από την οικογενειοκρατούμενη Ολιγαρχία που κυβερνά και που έχει οδηγήσει την Ελλάδα μας στο θανατηφόρο κατρακύλισμά της στο γκρεμό της φτώχειας των πολιτών και της πτώχευσης του κράτους.

Επειδή δε η ίδια, αποτελεί αντιπροσωπευτικό και εύγλωττο πορτραίτο αυτής της απεχθούς και εγκληματικής Ολιγαρχίας που εργωδώς συναινεί (αν δεν απεργάζεται) την ισόβια αιχμαλωσία του Ελληνικού λαού στην ξενόδουλη πατρωνία, καλό θα είναι (για την ίδια και τα τσιράκια της) να “τα μαζέψει” και να φύγει, πριν αγριέψουν τα πράγματα.


Μπορεί μάλιστα, τώρα που το σκέφτομαι, να σχεδιάζει ήδη τη φυγή της στη Βόρεια Κορέα, με την οποία τη συνδέει μεγάλη πολιτική συγγένεια, καθώς και εκεί το καθεστώς είναι οικογενειοκρατούμενη Ολιγαρχία και μάλιστα δακρύβρεχτη... Τυχαίο;;;


Υ/Γ: Μόλις πληροφορούμαι ότι ο Kιμ Γιονγκ Ούν, ο νέος Πρόεδρος της Β. Κορέας, γιος του προσφάτως θανόντος Προέδρου της εκεί (εντελώς) Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Β. Κορέας, Kιμ Iλ Σουνγκ, απευθυνόμενος σε διαμαρτυρόμενους Βορειορεάτες, τους προέτρεψε “αν δεν σας αρέσει η Δημοκρατία μας, να πάτε στην Ελλάδα”...
γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: