Σελίδες

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΔΗΜ.ΑΡ: Άρχισαν τα… όργανα στο «χωνευτήρι» του ΠαΣοΚ!



Παραιτήθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή Πιερίας με αφορμή την ένταξη…
Ο Φώτης Κουβέλης φαίνεται πως δεν είχε λάβει σοβαρά το «μήνυμα» των μελών Νομαρχιακής επιτροπής Πιερίας πως εάν δεν σταματήσει την ανεξέλεγκτη ένταξη διαγραφέντων Βουλευτών του ΠαΣοΚ στην Παράταξη θα υπάρξουν ομαδικές παραιτήσεις!

Ο Αμοιρίδης ήρθε, η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ στην Πιερία… έφυγε…

Του Φάνη Κυριόπουλου

Η σταγόνα που «ξεχείλισε» το ποτήρι ήταν η ένταξη στην ΔΗΜ.ΑΡ του Γιάννη Αμοιρίδη, γεγονός που οδήγησε σύσσωμη την Επιτροπή σε παραίτηση και τα μέλη της εμφανώς δυσαρεστημένα από τον κ. Κουβέλη στον οποίο καταλογίζουν πως μετατρέπει την Παράταξη σε... μικρό ΠαΣοΚ!

Η Νομαρχιακή επιτροπή Πιερίας παραιτήθηκε σύσσωμη, ανακοινώνοντας τα εξής: Τα μέλη της Ν.Ε σε συνεδρίαση που έγινε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, την Παρασκευή 23/3/2012, αποφάσισαν ομόφωνα, με αφορμή την ένταξη στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ των διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από την Κεντρική Επιτροπή, να υποβάλει την παραίτηση της.


Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ της Πιερίας είχε προειδοποιήσει με επιστολή της πως αν ο Κουβέλης αποφασίσει να εντάξει τους διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη ΔΗΜΑΡ θα υπάρξουν ομαδικές παραιτήσεις. Μάλιστα, υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Φώτη Κουβέλη καθώς θεωρήθηκε πως πάει να μετατρέψει τη ΔΗΜΑΡ σε ένα μικρό ΠΑΣΟΚ.

Φαίνεται λοιπόν πως δικαιώνονται αυτοί που υποστηρίζουν πως ο κ. Κουβέλης θέλει να «πατάει» σε δύο ή και τρείς βάρκες κάτι που άλλωστε είχε διαφανεί από πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με το Μνημόνιο για το οποίο είχε αναφέρει πως η Ελλάδα έχει «υποχρέωση» να τηρήσει τα συμφωνηθέντα με την Τρόικα και την ΕΕ.

Με άλλα λόγια καθορίζει το μέλλον του με το να θέλει να έχει Κόμμα, να έχει Βουλευτές του ΠαΣοΚ, να το «παίζει» ανεξάρτητος αλλά να «στηρίζει» και το Μνημόνιο με πρόσχημα τα συμφωνηθέντα από την κυβέρνηση που βούλιαξε την Ελλάδα!

Τώρα, το τι Κόμμα θα είναι αυτό όταν στις τάξεις του θα έχει πολλούς από αυτούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο «υπέγραψαν» την καταδίκη της Ελλάδας, είναι ασφαλώς μια άλλη ιστορία!

Ο κόσμος, βέβαια, δεν τρώει «κουτόχορτο» και αντιλαμβάνεται πως για τον κ. Κουβέλη «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»!

Γιατί, ποιος ξέρει τι θα γίνει στις επερχόμενες εκλογές; Ίδωμεν…

Με πληροφορίες από «iefhmerida»

Δεν υπάρχουν σχόλια: