Σελίδες

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Huffington: Καταστροφικά τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλονται στην Ελλάδα


Η Arianna Huffington, σε μια αποκλειστική συνέντευξή της στο Greek Reporter, μίλησε για την ελληνική κρίση, την επέκταση της Huffington Post στην Ελλάδα, και πρότεινε τα Παγκόσμια Οικονομικά Φόρουμ να μεταφερθούν από το Νταβός στην Ελλάδα, επισημαίνοντας:
“Έκανα αυτή την πρόταση όταν ήμουν στο Νταβός, όπου πάντα χιονίζει. Δεν θα ήταν υπέροχο να γίνονται όλες αυτές οι συσκέψεις στην ηλιόλουστη Ελλάδα και παράλληλα να ενισχύεται η οικονομία της Ελλάδας και...
ο τουρισμός;”
Υπενθύμισε μάλιστα πως μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου το Παγκόσμιο Οικονομικού Φόρουμ πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη ως ένδειξη συμπαράστασης.

Στην ερώτησή μας αν αντιμετωπίζεται αρνητικά επειδή είναι από την Ελλάδα, υπογράμμισε ότι “όλοι θέλουν να είναι Έλληνες”.
“Τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλονται στην Ελλάδα είναι καταστροφικά. Δυσκολεύουν την ανάπτυξη της οικονομίας και την έξοδο από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους”, υπογράμμισε αναφερόμενη στην κρίση.
Αναφέρθηκε και στην επέκταση της Huffington Post, που πρόκειται να έρθει και στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις διαφορετικούς πιθανούς συνεργάτες στη χώρα μας.
Σε ερώτηση για την επιτυχία της Huffington Post επισήμανε ότι αποτελείται από τρία πράγματα. “Έχουμε περισσότερους από 30.000 μπλόγκερς, συγκεντρώνουμε και αξιολογούμε ειδήσεις και έχουμε περισσότερους από 400 ρεπόρτερ και επομένως παράγουμε και το δικό μας πρωτογενές υλικό”, σημείωσε.
Η ελληνικής καταγωγής συν-ιδρύτρια της Huffington Post και καταξιωμένη συγγραφέας τιμήθηκε σε μια εκδήλωση στις 17 Μαρτίου από το Πανεπιστήμιο UCLA της Καλιφόρνιας.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: