Σελίδες

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Μια γνωριμία με τον Homo Communistus!


Ο Κομμουνιστής – Homo Communistus είναι ένα ιδιαίτερο πλάσμα… Διάφοροι ανθρωπολόγοι έχουν διαφορετικές απόψεις. Από την μια μεριά πιστεύουν ότι ο Homo – Communistus αποτελεί ένα ξεχωριστό παρακλάδι της εξέλιξης ανάμεσα στο Neanderthal και στον Homo – Sapiens, το οποίο ποτέ δεν εξέλιξε τις διανοητικές του ικανότητες. Τον τελευταίο καιρό μια μερίδα πιστεύει ότι η εξέλιξη δεν πάει μόνο προς τα εμπρός, αλλά και προς τα πίσω. Ο Homo Communistus είναι το πρώτο ζωντανό παράδειγμα αντίστροφης εξέλιξης.
Η ύπαρξη του Homo Communistus είναι μονοδιάστατη, όλα καθορίζονται από τον Κομμουνισμό.  Ο Κομμουνισμός (η θρησκεία των Homo Communistus) διακρίνεται από μια καθολική αλήθεια : Όπου έχει εφαρμοστεί, έχει αποτύχει παταγωδώς, 100% τα ίδια αποτελέσματα εξαθλίωσης και φτώχιας. Ο Einstein είχε πει ότι ο ορισμός της βλακείας είναι  is doing the same thing over and over again and expecting different results (να κάνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα).  Είναι σημαντικό ότι όλες οι χώρες που πέρασαν από Κομμουνισμό, έχουν γίνει...
οι πιο Καπιταλιστικές, χαμηλή φορολογία, ελεύθερες σχέσης εργασίας.
Οι απόψεις των Homo Communistus στολίζονται από διαύγεια σκέψης και από υψηλές κριτικέ ικανότητες. Οι Homo Communistus είναι είδος προς εξαφάνιση με τον πληθυσμό τους σε παγκόσμιο επίπεδο να μειώνεται συνεχώς. Στην Ελλάδα αντιθέτως ο αριθμός τους αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Ύστερα από έρευνες που έγιναν στις ιδιοσυγκρασίες, έθιμα, συμπεριφορές θα παραθέσουμε για πρώτη φορά τους λόγους που κάνει τον Homo Communistus να ξεχωρίζει
  • Ο Κομμουνισμός δεν απέτυχε, οι άνθρωποι απέτυχαν. Οι Homo Communistus όντως έχουν υιοθετήσει την άποψη ότι όπου εφαρμόσθηκε ο κομμουνισμός απέτυχε. Αλλά σύμφωνα με αυτούς πάντα, οι άνθρωποι φταίνε που απέτυχε το σύστημα. Τώρα με την κρίση του 2008 αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι πια είναι «ώριμοι» να δεχθούν τον κομμουνισμό.  Αλλιώς θα πρέπει να αλλαχθούν όλοι οι άνθρωποι σε homo communistus
  • Ένα καλό είναι ότι η ράτσα των Homo Communistus είναι κατά του δικομματισμού. Είναι απλά υπέρ του μονοκομματισμού
  • Ενώ σαν θεωρεία η ισότητα και κοινή ιδιοκτήσια των αγαθών ακούγεται ωραία, στην πράξη είναι αδύνατη. Οι ίδιοι homo Communistus δεν μοιράζονται την ιδιοκτησία και χρήση των περιουσιακών τους στοιχείων με τους υπόλοιπους ανθρώπους, ούτε καν με τους ομοιδεάτες τους. Φυσικά είναι υπέρ του Λαβείν,  στο Δίνειν συναντούν κάποιες δυσκολίες. Οι απόψεις τους είναι ανάλογες του «Τα δικά μου, δικά μου. Τα δικά σου, δικά μου»
  • Oι Homo Communistus είναι αλεργικοί σε πράξεις δημιουργίας. Προτιμούν να αρπάζουν ή να  κατάσχουν περιουσίες άλλων. Σε περιπτώσεις που δεν καταφέρνουν να κατάσχουν καταφεύγουν σε πράξεις εκβιασμού ή καταστροφής.
  • Πιστεύουν ακράδαντα στο δικαίωμα στην απεργία, αλλά όχι στο δικαίωμα στην εργασία. Εάν κάποιος «σύντροφός» δεν θέλει να συμμετέχει στις απεργίες, τότε έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από το κακό κεφάλαιο.
  • Οι έγκυρες πηγές πληροφόρησης είναι αυτές μόνο που εγκρίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα, τα υπόλοιπα είναι παραπληροφόρηση και προπαγάνδα. Αντίθετα οι πηγές που εγκρίνει το Κόμμα ταυτίζονται με την αλήθεια και την αντικειμενικότητα. Π.χ. όταν πέθανε ο Kim Jong Il το κρατικό κανάλι έδειξε στιγμές πένθους και οδύνης. Συμπέρασμα οι Κορεάτες αγαπούσανε τον Kim Jong Il. Διάφορα ρεπορτάζ που υποστηρίζουν πώς όσοι δεν έκλαψαν αρκετά στάλθηκαν σε gulag μοιράζουν παραπληροφόρηση.
  • Σαν ανθρώπινο ων ο Homo Communistus πιστεύει στην ισότητα και στην μοιρασιά. Όντως ο Κομμουνισμός μοιράζει ισάξια σε όλους την μιζέρια και κατέχια. Εδώ το track record των H-C είναι τεκμηριωμένο. Όπου πέρασε ο Κομμουνισμός η ισότητα στην εξαθλίωση ήταν καθολική.
  • Όταν ο H-C έρχεται αντιμέτωπος με άτομα καλύτερα από αυτόν, αντί να παίρνει ώθηση για να βελτιωθεί, δίνει το 100% των δυνατοτήτων του ώστε να φτάσει να βρίσκεται σε ίδιο ή καλύτερο επίπεδο με τον ανταγωνιστή του. Πώς τα καταφέρνει? Απλό! Προσπαθεί όχι να ανεβάσει το επίπεδο του και τις επιδόσεις του, αλλά να φέρει τον ανταγωνιστή σε χαμηλότερο επίπεδο. Έτσι καταφέρνει να κρύψει τις αδυναμίες του, αλλά και ταυτόχρονα να κάνει το ανταγωνιστή να χάσει την λάμψη του.
  • Η βία βρίσκεται αντίθετη με τις αξίες του H-C. Εάν η βία υπάρχει όμως για να επιτευχθεί (ή να διατηρηθεί) η «επανάσταση» τότε η βία είναι επιτρεπτή. Αντιθέτως περιορισμοί στις δράσεις των H-C θεωρούνται από αυτούς ως κρατική βία που έχει σκοπό την καθστέρηση (γιατί για καθυστέρηση πρόκειται) της αναπόφευκτης κόκκινης επανάστασης.
  • Οι H-C ενώ είναι 100% πρόθυμοι να προσηλυτίσουν νέα άτομα στον κύκλο τους μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι όταν έρθουν αντιμέτωποι με άτομα της ράτσας Homo Sapiens με κριτική ικανότητα. Όταν η συζήτηση εστιασθεί σε θέματα που φανερώνουν την γύμνια και την αποτυχία του Κομμουνισμού οι H-C παρουσιάζουν μια αύξηση αδρεναλίνης και νευρικότητας. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι Homo-Sapiens θα πρέπει να αποφεύγουν περισσότερη εμπλοκή.
  • Οποιαδήποτε προσπάθεια για debate με επιχειρήματα κατά του Κομμουνισμού καταλήγει άκαρπη.
  • Η επικράτηση του Κομμουνισμού είναι όνειρο ζωής για τον H-C, ακόμη πιο σημαντικότερο και από την εργασία. Δηλαδή εάν μια εταιρεία, στην οποία εργάζεται, έχει οικονομικά προβλήματα θα προτιμήσει να απεργήσει και να κλείσει η εταιρεία, παρά να βοηθήσει στην βελτίωση της κατάστασης. Τι είναι μερικές χιλιάδες άνεργοι μπροστά στην επανάσταση κατά του κεφαλαίου?
  • Η Ιδιοκτησία είναι κακό πράγμα. Φυσικά η ιδιοκτησία τρίτων είναι κακό και πρέπει να την μοιράζονται μαζί μας. η ιδιοκτησία των H-C είναι ήδη επναστατική και έτσι δεν χρειάζεται κατάσχεση.
Γενικώς οι H-C βλέπουν την πραγματικότητα διαστρεβλωμένη. Π.χ. υπάρχουν αυτοί που λένε ότι σε Κομμουνισμό θα υπάρχει κοινωνική ειρήνη και ότι δεν θα «συντρέχουν λόγοι» για τους πολίτες να κατεβαίνουν και να διαμαρτύρονται, έστω και εάν γίνονται τα παραπάνω η ζωή δεν θα διαταράσσεται. Ένας ομιλητής πρέπει τότε τονίσει ότι σε κομμουνιστικό περιβάλλον οι άνθρωποι δεν έχουν δικαιώματα ενώ οι Κομμουνιστές σε δημοκρατικά καθεστώτα εκμεταλλεύονται την ελευθερίες και καταλήγουν σε ασυδοσίες. Σε τελική γραμμή οι Homo Communistus δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους Μουτζαχεντίν του Αφγανιστάν.
  • Και οι 2 επιθυμούν να επιβάλουν τις αξίες τους στους υπολοίπους, είτε το θέλουν είτε όχι. Γνωρίζουν ότι θα πραγματοποιηθεί ο στόχος τους μόνο μέσω βίας
  • Οι αξίες που έχουν δεν αλλάζουν με τίποτα, όσο και να μένουν πίσω από τα γεγονότα.
  • Όταν επιβάλλονται επιθυμούν για διαιώνιση του έργου τους και δεν επιτρέπουν άλλη φωνή εκτός από την δική τους
  • Δεν φταίνε οι αξίες τους που δεν γίνονται δεκτές από τους υπόλοιπους, φταίνε οι άνθρωποι που δεν είναι ώριμοι να τις ενστερνιστούν ακόμη
  • Το δόγμα δεν επιτρέπει παρεκκλίσεις και καμία θυσία δεν είναι αρκετή στο θέμα υπεράσπησις ττων δογμάτων τους.
Εάν έχετε ποτέ την τύχη να συναντήσετε κάποιον Homo Communistus σας προτρέπω να προσπαθήσετε να κάνετε συζήτηση, απλώς μην την πάρετε στα σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: