Σελίδες

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

«ΒΙΝΤΕΟ» ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΜΑΪΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΠΟΝΤΙΟΙ !!


Πικρές μαρτυρίες για τον αφανισμό των Ελλήνων Ποντίων, από το Κομμουνιστικό καθεστώς. Το ίδιο έκαναν και εκείνοι για να προστατέψουν τους "θεσμούς" , πως αλλιώς ;; με ξύλο που έριχναν αδιακρίτως σε άνδρες και παιδιά. Το '37 συνελάμβαναν τον ανδρικό πληθυσμό και οι οικογένειες τους δεν τους ξανάβλεπαν ποτέ πια, με το αιτιολογικό μην κάνουν επανάσταση !!  Ποιοί το ισχυρίζονταν ;;  Οι επαναστάτες !!!  Με το πρόσχημα της Σοβιετοποίησης δολοφονούσαν εθνότητες, με την μεγαλύτερη βαρβαρότητα και σύμφωνα με μαρτυρία Ποντίου κατά 90% να την επιδεικνύουν στην Ελληνική , ενώ από άλλες εθνότητες από 10 maximum 30%.  Μάλλον θα ήταν οι παράπλευρες απώλειες, που συχνά συνηθίζεται στους καιρούς μας. Ποτέ δεν έδωσαν κάποια εξήγηση !!  Έκαψαν σχολεία και εκκλησίες, σκότωσαν δασκάλους.  Όμως και οι δωσίλογοι έβρισκαν την ίδια τύχη όταν όλα τελείωναν κάθε φορά !! 
Το '42 ο Στάλιν έστειλε εξορία στην Σιβηρία τους εναπομείναντες Ποντίους και αυτό συνέβη ακόμα δυό φορές εντός του ιδίου έτους και, ακόμα μία φορά το '49. Σύνολο τέσσερις φορές.
Μόνον όταν πέθανε ο Στάλιν, μερικές οικογένειες προσπάθησαν... να βρουν ίχνη των χαμένων συγγενών τους !!
Όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα έγιναν γνωστά όταν άνοιξαν οι φάκελοι.  Όπως πρέπει να ανοίξει και ο φάκελος της Κύπρου, όπως θα πρέπει να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι που κρύβουν τα δεινά του κόσμου. Όπως πρέπει να ζητήσουν και οι Γερμανοί, Δυτικοί και πρώην Ανατολικοί τους δικούς τους φακέλους από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο !!!  Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: