Σελίδες

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Βαρνάβας: Είσαι ντίλερ συμφερόντων – Λοβέρδος: Άνανδρε παριστάνεις το γιατρό

Βαρνάβας: Εισαι ντίλερ συμφερόντων – Λοβέρδος: Άνανδρε παριστάνεις το γιατρό
Με ύβρεις συνεχίστηκε η κόντρα στο χώρο της Yγείας με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Δημήτρη Βαρνάβα να εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του πρώην υπουργού Υγείας αποκαλώντας τον ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων. Η παρέμβαση του κ. Λοβέρδου ήταν άμεση και αποκάλεσε τον κ.Βαρνάβα άνανδρο που παριστάνει τον γιατρό.
Η κόντρα των δύο στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ άναψε για τα καλά όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος, δια τηλεφώνου, υποστήριξε  πως ο Δημήτρης Βαρνάβας το παίζει γιατρός, για να του απαντήσει ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών πως αυτός είναι γιατρός και δεν το έπαιζε υπουργός, όπως έκανε ο κ.Λοβέρδος με τους 46 παρατρεχάμενούς του. «Διέλυσες το ΕΣΥ και δεν ντρέπεσαι να εμφανίζεσαι ενώπιον του Ελληνικού λαού. Είσαι ντίλερ...
ιδιωτικών συμφερόντων», του είπε χαρακτηριστικά!
Ο πρώην υπουργός εξοργισμένος αποκάλεσε δειλό, ψεύτη, συκοφάντη και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τον κ.Βαρνάβα και τον κάλεσε να αποδείξει με στοιχεία αυτά που είπε εναντίον. Τον προκάλεσε να πει δημοσίως και να κατονομάσει τα συμφέροντα για τα οποία τον κατηγόρησε.
Ο κ.Βαρνάβας επέμενε όμως προκαλώντας τον Ανδρέα Λοβέρδο αν θέλει να του κάνει μήνυση, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου προτίμησε να δώσει σε τοκογλύφους 430 εκατομμύρια ευρώ και να αφήσει «να ψοφίσει το σύστημα Υγείας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: