Σελίδες

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Συνηθίζεται στην Ελλάδα οι προδότες να αποκαλούνται «Εθνάρχες»!!! Σαν σήμερα ο εθνοπροδότης ελβενιζέλος δώρησε στην Αλβανία το νησί ΣΑΣΩΝ.

Σαν σήμερα το 1914 ο γελοίος προδότης «λευθεράκης» βενιζέλος ο «ελάχιστος» πρόδωσε την πατρίδα παραχωρώντας  στους Αλβανούς ελληνικό έδαφος,  το σπουδαιοτάτης γεωπολιτικής σημασίας νησί ΣΑΣΩΝ . Και να ήταν η μοναδική φορά... Μήπως δεν πρόδωσε  τους Έλληνες Ηπειρώτες που ζούσαν υπό τον ζυγό των Αλβανών και που είχαν αποκτήσει με το «Πρωτόλολλο της Κέρκυρας» με αγώνες και άφθονο αίμα την αυτονομία τους  καταδικάζοντάς τους  μέχρι σήμερα, στην σκλαβιά; Αυτά σε μια σειρά συνεχόμενων προδοτικών ενεργειών του ίδιου εις βάρος των Ελλήνων του Πόντου, της Κύπρου, των αντικεμαλιστών Μωαμεθανών της Δ. Θράκης και «ων ουκ έστι αριθμός» προδοτικών πράξεων που το αλήτικο πολιτικό σύστημα προσπαθεί να καλύψει με νύχια και με δόντια.
Ο άνθρωπος που εκμεταλλεύθηκε το 1909 μια συνδικαλιστική κίνηση κατωτέρων στρατιωτικών (επιτρεπόταν τότε και είχαμε στρατιωτικούς - βουλευτές ενώ το κίνημα οπερέτα  το ονόμασαν επανάσταση!) για να αναρριχηθεί στην εξουσία διδάσκοντας την προδοσία, την υπεκφυγή , την συνδιαλλαγή και την «αρπαχτή» στο κοινοβούλιο. 
Μας έμαθε και το άλλο: Ότι κερδίζεται με τις μάχες και με το αίμα του ελληνικού λαού να το πωλούν (ξεπουλούν καλύτερα) οι πολιτικοί. Και έρχονται οι σημερινοί καραγκιόζηδες πολιτικοί να υμνολογούν τον προδότη και να τον έχουν σαν  πρότυπο! Γι αυτό τα έχουν κάνει μπάχαλο οι μαθητευόμενοι πολιτικάντηδες, ανεπαρκείς και ημιμαθείς με μέτριες και άσχετες σπουδές , φθάνοντάς μας στο σημερινό μας χάλι ξεπουλώντας την εθνική κυριαρχία και την ελληνική υπερηφάνεια ενώ σε λίγο, ίσως να παραδώσουν την εξουσία στον σύγχρονο ελβενιζέλο, τον Τσίπρα! Τον Τσίπρα ή επί το ορθότερο...
Τσίπουρα (δείτε ΕΔΩ) ο οποίος δεν κρύβει τις προδοτικές του διαθέσεις και θέσεις στα εθνικά μας θέματα (Μακεδονία, Θράκη, ένοπλες δυνάμεις, ΑΟΖ, εθνική κυριαρχία).
Επειδή στην παρακάτω φωτοτυπία φαίνεται και το όνομα του Κωνσταντίνου Β' δίπλα σ' αυτό του ελβενιζέλου του ελάχιστου, θέλω να ξεκαθαρίσω πως ο βασιλεύς δεν είχε το δικαίωμα να μην υπογράψει νόμο ψηφισθέντα από την Βουλή (κυνοβούλιο) των Ελλήνων, όπως δεν έχει άλλη επιλογή και σήμερα ο πρόεδρος της δημοκρατίας, έτσι όπως κατάντησε τον θεσμό ο άλλος εθνοπροδότης ανδρέας παπανδρέου.   Οδυσσεύς

Δεν υπάρχουν σχόλια: