Σελίδες

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

«Η πρόταση Παπανδρέου είναι σύμφωνο σιωπής πάνω από συντρίμμια»



Οξεία κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου για την απόφασή του να μην αποχωρήσει τώρα από την ηγεσία του κόμματος ασκεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται πρόεδρο, εδώ και τώρα. Αποδοχή της πρότασης Παπανδρέου ισοδυναμεί με σύμφωνο σιωπής πάνω από... συντρίμμια. Και οδηγεί σε μόνιμη ύφεση τη δημοκρατική παράταξη», τονίζει χαρακτηριστικά ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους ο κ. Χρυσοχοΐδης κάνει λόγο για αμετανόητη εμμονή του κ. Παπανδρέου να μεταθέσει το χρόνο ανάδειξης του νέου προέδρου, η οποία οδηγεί, όπως είπε, σε κατασπατάληση του πολύτιμου χρόνου.

«Χρόνου που θα κοστίσει στο ΠΑΣΟΚ, στη δημοκρατική παράταξη και στην Ελλάδα. Υπάρχει προφανής δυσαρμονία του κινήματος με την κοινωνία. Η οποία μπορεί να αρθεί μόνον αν οι πολίτες κρίνουν και δώσουν εντολή» υπογράμμισε ο υπουργός.
Πάντως επεφύλασσε και έναν καλό λόγο για τον κ. Παπανδρέου λέγοντας ότι, τον τιμά η απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της διακυβέρνησής του.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: