Σελίδες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Οι μηχανισμοί που στήνουν προβοκάτσιες είναι του συστήματος! Ποιο είναι το σύστημα; Μα η κυβέρνηση της δεξιάς και το παρακράτος της...

Δένδια, πριν ξαποστείλεις το «προβοκατόρικο σύστημα της κυβέρνησης» να με κατατάξει στους καταζητούμενους της Χρυσής Αυγής, πρέπει να σου ξεκαθαρίσω ότι τον τίτλο τον έκλεψα (τον μισό όπως έχει και τον υπόλοιπο από τα συμφραζόμενα) από τον χθεσινό Ριζοσπάστη. Έτσι νομίζω ότι δεν κινδυνεύω με ένταλμα σύλληψης ως «εχθρός της δημοκρατίας και της νομιμότητας» πλην όμως το συμπέρασμα του παρόντος κειμένου θα είναι δικό μου και «ότι βρέξει». Για προβοκάτορες μίλησε την προηγούμενη εβδομάδα από τις συχνότητες ραδιοφώνου της Real (αλλού το όνομα και αλλού η χάρη) αναφερόμενος  στην ανθρωποθυσία της «Μαρφίν» τον Μάΐο του 2010 και ο χωρίς τσίπα, ο «πολύ ασυμβίβαστος»,ο «ανεξάρτητος», ο «εντεξουσιαστής», ο «αντισυστημικός»  και εν πολλοίς ασυνάρτητος λασπολόγος Τράγκας ιδιαίτερα όταν δεν βλέπει, λόγω πρεσβυωπίας , να διαβάσει αυτά που του γράφουν εκεί στα υπόγεια της «Βασιλίσσης Σοφίας 91». Δεν τα μελετά τουλάχιστον από την προηγούμενη αφού ξέρει ότι δεν τον βοηθάει και το μυαλό του το οποίο λόγω της ηλικίας, έχει κλουβιάσει τόσο πολύ, που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.
Με τον Τράγκα θα ασχοληθώ εντός των ημερών αλλά σήμερα λέω να καταπιαστώ με την χθεσινή μαρουλοφυλλάδα , την έπαλξη της «πλέριας δημοκρατικιάς έκφρασης του λαού».

Μας λέει λοιπόν, ο χθεσινός «Ρίζος» σελ. 13 (και μην ξεχάσετε να γελάσετε με την Κανέλλη σελ.5 όπως πάντα).
« ...Χαρακτηριστικές περιπτώσεις προβοκάτσιας δηλαδή, όπου μηχανισμοί κράτους και παρακράτους ανέλαβαν δράση προκαλώντας θανάτους τραυματισμούς και καταστροφές .... για να ακρωτηριαστούν οι αγωνιστικές διαθέσεις του λαού.... και να μπει σε βολικά για το σύστημα «καλούπια» η πρωτοπόρα δράση του ΚΚΕ».

Αφού τα βάζει και με τον αλήστου μνήμης, σαν πολιτικός, Καρατζα(συμ)φέρη, την συστημική φυλλάδα «το ΒΗΜΑ» και τον «εκ συστήματος» ραδιο- ΦΟΝΙΚΟ «ΣΚΑΪ» μας πληροφορεί..
«...Προσπάθησαν στις 20/10/2011 με χυδαία προβοκάτσια να διασύρουν τις «ομάδες περιφρούρησης» του ΠΑΜΕ (τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ εννοεί). Το έδαφος για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του ΠΑΜΕ είχε στρωθεί μεθοδικά.... το «Βήμα» προσπαθούσε ύπουλα να παρουσιάσει την περιφρούρηση της απεργιακής συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ ενάντια στα φασιστοειδή, στις 5 Μάη 2010, σαν «προστασία της Βουλής». Αυτό το κατασκευασμένο «επιχείρημα» έγινε κυρίαρχο στις «αναλύσεις» που ακολούθησαν στον αστικό Τύπο...» και συνεχίζει.
«...Πάντα υπάρχουν προβοκάτορες. Ο
 δήμαρχος Αθήνας Γ. Καμίνης που ισχυρίστηκε δημόσια ότι όσοι έκαναν τα επεισόδια "Ανήκουν στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής και της κοινοβουλευτικής αριστεράς". Προβοκάτσια ολκής ....»   και κλείνει με μια δήλωση του τότε (μπορεί και τώρα) προέδρου των αστυνομικών υπαλλήλων Φωτόπουλου που παραδέχεται ότι «πάντα υπάρχουν προβοκάτορες» αφήνοντας αμφιβολίες ο γελοίος για το αν συνεργάζονται οι προβοκάτορες με την ΕΛΑΣ. 

Συμπέρασμα  
Απ' ότι φαίνεται η κυβέρνηση, αφού δεν διαψεύδει, συμφωνεί με την ύπαρξη «προβοκατόρων» και εκτός ΚΚΕ. Το ΚΚΕ και οι επίγονοι είναι αθώοι και δεν γνωρίζουν από προβοκάτσιες. Τις προβοκάτσιες κατά των Ζαχαριάδη, Άρη Βελουχιώτη, Πλουμπίδη, Μπελογιάννη, Ερυθριάδη, Κολιγιάννη, Γούσια, Χρύσας Χατζηβασιλείου, Κιτσικόπουλου, Βαβούλη, Γουσόπουλου και εκατοντάδων στελεχών εδώ στην Ελλάδα αλλά και στην Ρουμανία, Ουζμπεκιστάν, Τσεχοσλοβακία, Βουλγαρία και τις άλλες «λαϊκές δημοκρατίες» δεν τις οργάνωσε το ΚΚΕ αλλά η «ελληνική κυβέρνηση Σαμαρά» της κάθε εποχής. 
Έλα όμως που και οι ελληνικές κυβερνήσεις έμαθαν από τους δασκάλους της τέχνης την τακτική της προβοκάτσιας! Και, έλα που δεν την χρησιμοποίησαν κατά του ΕΛΑ, της 17Ν, του Επαναστατικού Αγώνα, των Πυρήνων της φωτιάς....  αλλά σε συνεργασία με το ΚΚΕ (η περίπτωση Ρουπακιά βρωμάει) και τις άλλες «συνταγματικές δυνάμεις» της χώρας κατά του 95% των ψηφοφόρων της ΧΑ που είναι δεξιοί ελπίζοντας, οι ηλίθιοι κυβερνώντες, στην επιστροφή στο μαντρί τους. Έτσι νομίζουν. Ξέχασαν όμως οι βλάκες αλλά πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι συμβουλάτορες των ηγετίσκων, ότι υπάρχουν και άλλα εθνικιστικά κόμματα, σοβαρά και ώριμα χωρίς τις επιπολαιότητες και τις ακρότητες της ΧΑ. Γιατί λοιπόν ο αγανακτισμένος, από την λάϊτ δεξιά των Μητσοτάκηδων, Αβραμοπουλαίων, Χατζηδάκηδων, του Δένδια, της Πιπιλή κ.ά.,  δεξιός να επιστρέψει στο μαντρί της ΝΔ πχ και να μην οργανωθεί σε κάποιο από αυτά; Και γιατί να μην μείνει στην ΧΑ αφού «το συνδικάτο του εγκλήματος» συνελήφθη ή θα συλληφθεί όπου ν'άναι, οπότε το κόμμα αυτό μπορεί να συνεχίσει να διαδραματίζει ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας έστω και με μια αλλαγή του ονόματος εκτός βέβαια και αν ο Δένδιας αποφασίσει να εκδώσει ένα περίπου εκατομμύριο (1.000.000) εντάλματα σύλληψης οπότε επιστρέφουμε στο σχέδιο «βου».
Θέλω να προσθέσω ότι πιστεύω πως ο Σαμαράς δέχθηκε να χρεωθεί το πολιτικό κόστος των τελευταίων άστοχων ενεργειών που του εισηγήθηκαν οι «ανύπαρκτοι» (όπως μάλλον δείχνει η αμέσως προηγούμενη  ανάρτηση) συνεργάτες του και επίορκοι κρατικοί υπάλληλοι πλην όμως η ΝΔ, από την στιγμή μάλιστα που συνεργάσθηκε με το προδοτικό ΠΑΣΟΚ, μας πρόδωσε γι αυτό και «μας τελείωσε». «Μας  τελείωσε» και πρέπει να δώσει την θέση της σε άλλον σχηματισμό είτε υπό την ηγεσία του Καραμανλή, αν βέβαια έμαθε κι αυτός από τα μεγάλα λάθη του, είτε οποιουδήποτε χαρισματικού νέου και άφθαρτου στελέχους ανεξάρτητου όσο γίνεται από ξένες επιρροές, αποκλειομένων όλων των «πρωτοκλασσάτων» με σκοπό την συνένωση όλης της παράταξης που βρίσκεται δεξιότερα του ΠΑΣΟΚ, του ΠΑΣΟΚ  μη συμπεριλαμβανομένου.

Οδυσσεύς Πάτσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: