Σελίδες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

                                                                                                     Ελλήνων Πολιτεία
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Παναγιώτης Αποστόλου
 Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής «Ελλήνων Πολιτεία»

Οι χθεσινές δραματικές εξελίξεις της συλλήψεως πέντε εκλεγμένων αντιπροσώπων του Ελληνικού λαού από τις μνημονιακές δυνάμεις καταστολής της δωσίλογης ελληνικής κυβέρνησης, όταν άλλοι που καταλήστεψαν τον Ελληνικό λαό και εκχώρησαν την Εθνική μας κυριαρχία στους δανειστές παραμένουν ελεύθεροι, ολοκληρώνουν την οριστική κατάλυση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας στον Τόπο όπου αυτές γεννήθηκαν.

Περίτρομο το καταρρέον πολιτικό σύστημα της μεταπολιτεύσεως, κατέφυγε, όχι μόνο στην κατάργηση των αρχών της Δικαιοσύνης (δηλώσεις Δένδια), αλλά ανάμειξε με δουλική
υποτέλεια τους ξένους δυνάστες της πατρίδος μας, ξεκάθαρα πια και χωρίς καμιά ντροπή στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας.

Η νέα αυτή εικονική πραγματικότητα, σηματοδοτεί από τους εντολοδόχους των εχθρών της πατρίδος, σημαντικές υποχωρήσεις σε όλα τα ανοικτά Εθνικά θέματα, προεξέχουσας της αποδοχής του όρου Μακεδονία στην σύνθετη οριστική ονομασία του ονόματος της πΓΔΜ!

Όσοι λοιπόν, νομίζουν ή πιστεύουν ότι με τέτοιες βδελυρές πράξεις θα τρομοκρατήσουν το λαό μας, κάμπτοντας το αγωνιστικό του φρόνημα και την αντίστασή του ενάντια στη Δικτατορία του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Κεφαλαίου, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Η Ελλήνων Πολιτεία, καλεί τον Ελληνικό λαό, αδιακρίτως κομματικής προέλευσης και ιδεολογικών καταβολών, να αντισταθεί με κάθε πρόσφορο και νόμιμο μέσο στην απροκάλυπτη επίθεση που δέχεται από τους νέους δυνάστες της πατρίδος και τις εγχώριες μαριονέτες τους.


Εκ της Διοικούσας Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια: