Σελίδες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Φθάσαμε στο σημείο να εκφράζεται δημόσια και το απολίθωμα ανθρώπου μιας «πρώιμης περιόδου», Χριστόδουλος Ξηρός!

Κάπως έτσι  ήταν 
ο άνθρωπος 
σε «πρώιμο στάδιο»
Συνήθως δεν ασχολούμαι με τα αποβράσματα της 17Ν γιατί κυρίως δεν ασχολούνται η Ντόρα με τα ντοράκια της και οι συγγενείς των λοιπών θυμάτων της πράγματι εγκληματικής αυτής οργάνωσης. 
Βγαίνω όμως από τα ρούχα μου όταν βρίσκουν βήμα για να εκφράζουν τις απόψεις τους τα ανθρωποειδή, τα τομάρια, οι θρασύδειλοι, οι αχρείοι, οι γελοίοι, οι άχρηστοι, οι ηλίθιοι κομπλεξικοί που το έπαιζαν επαναστάτες με την κάλυψη των πάντα «χρήσιμων ηλιθίων» πολιτικάντηδων, μαρουλοφυλλάδων και ανεγκέφαλων δημοσιογράφων των εντός συνταγματικού τόξου αριστεράς (σύσσωμης), ΠΑΣΟΚ και γιατί όχι αδέξιων δεξιών. Απόδειξη; Ας βγουν ακόμη και σήμερα να καταδικάσουν την δράση της 17Ν οι βουλευτές όλων των κομμάτων της παρούσας βουλής και αν ξεπερνούν τους τριάντα (αριθμός 30) από όλες τις πτέρυγες εμένα να με « ... πατόκορφα».
Βρίσκουν ακόμη και σήμερα τα εκτελεστικά όργανα άγνωστων (και άρρωστων) εγκεφάλων βήμα να εξωτερικεύουν την «αβάστακτη κενότητα» του μυαλού τους υποστηριζόμενοι από εξ ίσου βλάκες δημοσιογράφους όπως εκείνος ο πανηλίθιος που έγραφε στην φυλλάδα «Ελευθεροτυπία» βαρύγδουπο άρθρο με τίτλο «Αφήστε ήσυχο τον φίλο μου τον Βασιλάκη» αναφερόμενος σε έναν από τους καταδικασθέντες και ειλικρινά δεν θυμάμαι σε ποιον.
Αυτή είναι η δημοσιογραφία - σύστημα και πεινασμένοι δούλοι υπάλληλοι χορτάτων αφεντικών εγκεφάλων στην ουσία της τρομοκρατίας - στην σημερινή Ελλάδα.
Και αυτό είναι το πολιτικό σύστημα της χώρας που όταν θέλει μπορεί να κατασκευάζει ακόμη και ψεύτικα κατηγορητήρια αλλά όταν πρέπει, δεν θέλει ή δεν μπορεί να προστατέψει τις ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών.
Δεν πρόκειται να λερώσω αυτήν την σελίδα αναρτώντας τις βλακείες αυτού του νούμερου και αν θέλετε μπορείτε να τις βρείτε σε άλλα ιστολόγια αλλά απλά θα απευθύνω μια απλή ερώτηση προς κάθε αρμόδιο δικαστικό.

Συνιστά η όχι αδίκημα  η ευθεία εκτόξευση απειλής όπως αυτή εκφράζεται στην παράγραφο «Κανείς μα κανείς και πολύ περισσότερο το σάπιο πολιτικό σύστημα, δεν πρόκειται να μας «απαλλάξει» απ' τη δουλειά που εμείς πρέπει να κάνουμε.» και αν ναι προτίθεται μήπως να κινηθεί αυτεπαγγέλτως ή μήπως παρεξηγούμε και πρέπει κι εμείς να το εκλάβουμε σαν ξέσπασμα της δικαιολογημένης αγανάκτησης κάθε καταπιεσμένου αριστερού που αισθάνεται ότι πρέπει να αγωνιστεί κατά του σάπιου (εδώ συμφωνούμε) πολιτικού συστήματος και άρα έχει το δικαίωμα να δολοφονεί, να ληστεύει, να καταστρέφει περιουσίες και να πυρπολεί την χώρα μας όπως έχει το καθήκον να κάνει κάθε ανεξέλεγκτος από το όντως σάπιο πολιτικό σύστημα, «αγωνιστής αριστερός».
Οδυσσεύς Πάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: