Σελίδες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

EPIRUSGATE.Είσθε ένα γελοίο μπλογκ, κάνετε αλήτικη πολιτική υποστηρίζοντας έναν ψεύτη για περιφεριάρχη και διορθώστε τον τίτλο.

Θέλω να δηλώσω υπεύθυνα σε όλους τους Γιαννιώτες ότι οι σκέψεις μου που αναρτήσατε με τον τίτλο "Ο Γκόντας και η Ντόρα Μπακογιάννη" δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Δηλώνω ότι οι σκέψεις μου είχαν τίτλο "Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, η ΝΔ και οι ψηφοφόροι της" και σεις τελείως φασιστικά τον αλλάξατε γιατί έτσι έχετε μάθει να λειτουργείτε. Δηλώνω επίσης  ότι δεν αφορούν τον κ. Γκόντα για τον οποίο κατ' επανάληψη έχω γράψει στο μπλογκ μου τα καλύτερα και ξέρει και αυτός στον οποίο αναφέρομαι  και εσείς ακόμη καλυτερα γιατί σας πληρώνει κανονικά και με τον μήνα για να μην τον διαβάλλετε.
Θέλω να δηλώσω ότι δεν ασκείτε σωστή  δημοσιογραφία και ότι μάλλον ανήκετε στους δημοσιογράφους που περιέγραψε προ καιρού το TAXALIA που περιμένουν τις εκλογές, κυρίως τις δημοτικές για να εξοικονομήσετε τα προς το ζην εκβιάζοντας υποψηφίους και παρατάξεις και αποβλέποντας στην επ' αμοιβή προσφορά υπηρεσιών εκμεταλλευόμενοι το παραμικρό όπως έχετε μάθει, μάλλον από τα σπίτια σας.
Είσθε ένα άθλιο μπλογκ που όταν σας ζήτησα να ρωτήσετε τον Αργύρη αν δήλωσε το "πόθεν αίσχος" του, αν ο Αργύρης είναι νόμιμος, ή όταν σας έστειλα ανοιχτή επιστολή για τον ηθοποιό υποψήφιο με τον Αργύρη μου απαντήσατε με την δημοκρατικότητα που διακρίνει κάθε ΠΑΣΟΚο ότι δεν δέχεσθε τέτοια μηνύματα.
Είσθε το μπλογκ που μάλλον μετά τις εκλογές θα πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά μαζί σας, την οικογενειακή σας κατάσταση, τις μανάδες και τις κόρες σας και ότι μαθαίνουμε να το δημοσιοποιούμε και να είσθε σίγουροι ότι θα το κάνουμε.
Πέστε μας προς το παρόν για το "πόθεν έσχε" ο ανάργυρος ...Αργύρης και διορθώστε ρε αλήτες τον τίτλο γιατί θα κοινοποιήσω το όνομα του δημοσιογράφου που τα παίρνει από τον υποψήφιο δήμαρχο μικρού δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: