Σελίδες

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η Κόρη του πατέρα της Ντόρα: "Δεν θα δεχθούμε την λογική του αίματος"


 

ntora
Διαμετρικά αντίθετη με την απόφαση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα του νόμου περί απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, χωρίς να ισχύει το δίκαιο του αίματος, εμφανίσθηκε προ ημερών η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνάντηση που είχε με τους πολιτικούς συντάκτες.
Παράλληλα, η θέση την οποία εκδήλωσε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη γεννά πολλούς και σοβαρούς προβληματισμούς από μερίδα στελεχών του κόμματος της, καθώς δεν κρύβουν ότι αιφνιδιάσθηκαν. Δεδομένου ότι αυτή της η δήλωση δεν ταυτίζεται με την ιδρυτική Διακήρυξη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, το περασμένο Νοέμβριο.
Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα από τους δημοσιογράφους, όπως ενημερώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σήμερα στα γραφεία του κόμματος της στη λεωφόρο Συγγρού, για το μεταναστευτικό είπε: "Η λογική του αίματος δεν μπορεί να ισχύσει στην Ελλάδα και δεν θα τη δεχθούμε ποτέ".
Παραδέχθηκε πάντως ότι "η ιστορία να γεμίσουμε λαθρομετανάστες δεν μπορεί να συνεχιστεί".
Τώρα φυσικά που στην Ελλάδα έχουν εγκατασταθεί παρανόμως περισσότεροι από ενάμισυ εκατ. λαθρομετανάστες, και σε πολλές περιπτώσεις με την πολύτιμη συνδρομή ΜΚΟ που χρηματοδοτούσε η κα Μποκογιάννη επί των ημερών της ως ΥΠ.ΕΞ. δεν είναι χιούμορ να διαπιστώνει κανείς ότι δεν πάει άλλο...
Θυμίζουμε ότι τόσο πολιτικοί όσο και δικαστικοί κύκλοι χαρακτηρίζουν ιστορική την απόφαση του ΣτΕ, όχι μόνο για το διατακτικό αλλά και για το σκεπτικό της

Δεν υπάρχουν σχόλια: