Σελίδες

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Τι συνβαίνει με το Οικουμενικό Πατριαρχείο; Αληθεύουν αυτά που δημοσιεύει το ΚΑΛΑΜΙ; Και στην Εκκλησία της Ελλάδος....;

Tο νέο σύνθημα στην Αστόρια Νέας Υόρκης: ''Κορίτσια, ...ο Χονγκ Κόνγκ''

Ως λύση στα βάσανα της πολύπαθης Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Αστόριά μας, ο Πατριάρχης αποφάσισε να μετατρέψει την Μονή μάλλον σε...''αδελφάτο''. 

Ε βέβαια. Αφού στέλνει τον...πρώην Χονγκ Κονγκ, πως αλλιώς να εξηγηθεί; Αν αυτός φωνάξει και την Γερασιμίνα της δυτικής ακτής, την Σωτηρούλα από τα Βόρεια, την Φασιανή από δίπλα και τις υπόλοιπες εν Βαρθολομαίω θεοφοβούμενες αδελφές στην Αμερική γιά να συν-λειτουργούν, τότε σίγουρα θα έχουμε ''εκκλησιαστικές ανατροπές'' και θα γίνουμε...ρόμπα.


 Αυτά παθαίνουμε όταν ολόκληρο Πατριαρχείο και μάλιστα οικουμενικό, κοντεύει να καταντήσει...''Ladies Οnly''. 


Αδελφοί, εναπομείναντες αρσενικοί ειδικά στην Αστόρια, ν' αρχίσουμε αμέσως εκστρατεία γιά να φέρουμε πίσω τον... Σπυρίδωνα, διαφορετικά μας βλέπω να κυκλοφορούμε, όπως πάμε, με... φούστα στο γκέττο μας... Θου Κύριε... (Αυτά ακούν και βλέπουν οι μισές από τα μέλη της ''Ιεράς'' Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, γι' αυτό ετοιμάζονται να ''μεταναστεύσουν'' ομαδικά στην Αστόρια, με κίνδυνο να χαλάσουν και τους λίγους αρσενικούς παπάδες).

Η συνέχεια θάχει πολύ ''πλοκή'', αφού ήδη εμπεριέχει: Σεξ, όργια, χρήμα, οικονομικά συμφέροντα, βυζαντινές και μη ίντριγκες, εξουσία, βρώμικα χτυπήματα-λάσπες και τα λοιπά σχετικά, που μας θυμίζουν λίγο την περίπτωση του πρώην Αμερικής Σπυρίδωνα. Η ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται και οι δυνάμεις εκείνες που θέλουν τον Ελληνισμό Αμερικής, την Ομογένεια -ειδικά της Νέας Υόρκης- ''κομμάτια'' γιά να... ''βασιλεύουν'' και να εισπράττουν, είναι οι μόνες που...''χαίρονται''.



www.kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: