Σελίδες

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τουρκικός Τύπος: Αγοράστε τη γη που ξεπουλάνε οι Έλληνες!!!

                     

Ότι δεν κατάφερε η …Οθωμανική αυτοκρατορία 400 χρόνια στην Ελλάδα, θα το κάνει τώρα ελέω των πολιτικών ταγών μας που ξεπουλάνε την Χώρα υπακούοντας τυφλά στους δανειστές!!
Εκμεταλλευόμενος την λειτουργία του Ταμείου Αξιοποίησης της ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, που ανέλαβε να «αξιοποιήσει» ελληνική γη, εκχωρώντας την μέχρι...

και για 99 χρόνια σε ξένους επενδυτές, ο τουρκικός Τύπος καλεί τους Τούρκους επενδυτές (ίσως και το Τουρκικό κράτος) να αγοράσουν τεράστιες εκτάσεις που διατίθενται στην Κέρκυρα!!



Πρόκειται για παραθαλάσσια έκταση 500 περίπου στρεμμάτων, στα βόρειο-ανατολικά παράλια της Κέρκυρας με σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης και σε απόσταση μόλις 38 χιλιομέτρων από την πόλη της Κέρκυρας.

Το ακίνητο, όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα του Ταμείου, είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και βρίσκεται σε περιοχή της Κέρκυρας με χαμηλή μέχρι σήμερα αξιοποίηση. Με δεδομένο ότι στην περιοχή του ακινήτου βρίσκονται ιδιοκτησίες υψηλού προφίλ, όπως το κτήμα Rothschild, η δυνατότητα αξιοποίησής του και η απορρέουσα αξία θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Η τουριστική αξιοποίηση του ακινήτου, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, θα τροφοδοτήσει την τοπική οικονομία και θα δημιουργήσει νέες προοπτικές και νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Στην πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας, οι υποψήφιοι επενδυτές θα κληθούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την 10η Απριλίου 2012 και να αποδείξουν ότι πληρούν τα οικονομικά και νομικά κριτήρια που αναφέρονται αναλυτικά στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Τώρα εάν οι Τούρκοι, Σκοπιανοί και λοιποί γείτονες μας, ιδιώτες ή μη, ακούσουν ανάλογες προτροπές και αρχίσουν να αγοράζουν την γή που απέτυχαν πολλάκις να κατακτήσουν, είναι κάτι που σίγουρα θα το κρίνει η ιστορία, μαζί με αυτούς που ξεπουλάνε την χώρα….

Δεν υπάρχουν σχόλια: