Σελίδες

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Κούρεμα ενοικίου ζητάει και ο Στεφανόπουλος.

[Να θυμίσουμε ότι στον προυπολογισμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας περιλαμβάνονται και 250.000 ευρώ, έξοδα παραστάσεως για τους δύο, ακόμα εν ζωή, πρώην Προέδρους της Δημοκρατίας, Στεφανόπουλο (στη φώτο παρασημοφορεί τον Παπαδήμο για το swap της Glodman-Sachs και το επιτυχές μαγείρεμα των στατιστικών στοιχείων εισόδου μας στην Ευρωζώνη) και Σαρτζετάκη]

Οικονομική αδυναμία, ελέω οικονομικής κρίσης επικαλέστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, προκειμένου να ζητήσει μείωση ενοικίου από τον Δήμο Χίου, το ακίνητο του οποίου νοικιάζει εδώ και αρκετά...

χρόνια, στην περιοχή του Κολωνακίου.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο politischios.gr, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου, Μ. Γιαννάρας, ο κ. Στεφανόπουλος, μέσω της κόρης του, που είναι παράλληλα και δικηγόρος του, ζήτησε μείωση 300 ευρώ, με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πλέον οικονομικά στο μίσθωμα των 1.200 ευρώ, που πλήρωνε μέχρι πρότινος.

«Η νομική εκπρόσωπός μας, που είχε την επικοινωνία με τη θυγατέρα του κ. Στεφανόπουλου μας μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και δικαιολογημένες. Αν δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο ο κ. Στεφανόπουλος, τότε τι θα πρέπει να πουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, που ζουν πλέον με μισθούς κάτω των 1.000 ευρώ;» διερωτήθηκε ο κ. Γιαννάρας.

Τελικά, το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου αποφάσισε να επανεξετάσει το συγκεκριμένο αίτημα, δεδομένου ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαμήνυσε ότι, σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η μείωση, τότε θα αποχωρήσει από το διαμέρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: