Σελίδες

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η ΤΡΟΪΚΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ! Στο στόχαστρο εφημερίδες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί που καταγγέλλουν την Μέρκελ και την πολιτική της!


ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο  ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕ  …ΦΟΛΑ 400.000 ΕΥΡΩ. ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μηχανισμός της τρόικας  για τη φίμωση όσων εναντιώνονται στην πολιτική του Μνημονίου και της Μέρκελ. Δημοσιογράφοι, εφημερίδες και πολιτικοί που εκφράζονται καθημερινά κατά του Μνημονίου και της κατακτητικής πολιτικής της Μέρκελ, έχουν μπει στον μαύρο κατάλογο της τρόικας.

Η απόφαση για κατάργηση της δημοσίευσης ισολογισμών των εταιρειών στις εφημερίδες, αποσκοπεί στη φίμωση ή χειραγώγηση του τύπου. Η τρόικα στερεί το αναγκαίο για την επιβίωση ημερήσιων και εβδομαδιαίων εντύπων, οξυγόνο. Από το στυγνό αυτό μέτρο, πλήττονται κυρίως οι μικρής κυκλοφορίας εφημερίδες, οι οποίες πλέον βρίσκονται αντιμέτωπες με το φάσμα της οικονομικής κατάρρευσης. Η τρόικα αναμένεται να ενισχύσει τα ισχυρά εκδοτικά τραστ τα οποία θα αναγορευθούν σε... αχθοφόρους της πολιτικής της.

Δημοσιογράφοι και Μ.Μ.Ε. που αντιτίθενται στην Μέρκελ και την ανάλγητη, απάνθρωπη πολιτική της, θα εξοντωθούν με συνεχή πρόστιμα. Ήδη, στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και το «βαρύ πυροβολικό» του, δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 38.000 €. Μια-δύο επιπλέον ποινές να επιβληθούν από το ΕΣΡ, ο σταθμός, που εκπέμπει σε συχνότητα… αντιμνημονική, θα βάλει λουκέτο. Εκτός και αν, μέσω των εκβιαστικών αυτών προστίμων, προκειμένου να φιμωθεί, ο σταθμός αλλάξει ρότα, και παίζει στο ρυθμό της τρόικας.
Η γερμανική μεθοδολογία είναι… αλά SIEMENS. «Ή παίζεις το παιχνίδι μου και μιζάρεσαι ή εξοντώνεσαι»!

ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΑ … 400.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΣΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!
Η εφημερίδα «Παρασκευή + 13»   εμφάνισε τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκο Βελόπουλο  να έχει μεταφέρει ποσό 400.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ποσό που αναφέρεται ότι μεταφέρθηκε στο εξωτερικό, είναι πολύ υψηλότερο από τις καταθέσεις του, βάσει του «πόθεν έσχες» που υπέβαλε ο βουλευτής το 2010. 
Βελόπουλος Κυριάκος
Το δημοσίευμα-φόλα προκάλεσε την οργή του βουλευτή, ο οποίος ήδη κινείται νομικά εναντίον του εκδότη της εφημερίδας Αιμίλιου Λιάτσου και του συντάκτη του επίμαχου άρθρου. Ρεπορτάζ αυτού του τύπου, εάν δεν είναι δημοσιεύματα πατάτες χάριν εντυπωσιασμού και πώλησης φύλλων, αντικατοπτρίζουν την τροϊκανή αντίληψη, για χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ο Κ. Βελόπουλος που κρατάει άσο στο μανίκι του κατά της Γερμανίας, προφανώς μπήκε στο στόχαστρο των τροϊκανών για να τον φιμώσουν! Ενώ ήταν έτοιμος να βγάλει στον αέρα την ερχόμενη Πέμπτη, με ερώτησή του στον Υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο, το θέμα-βόμβα, όλως τυχαίως προέκυψε ο διασυρμός του για τα 400.000 ευρώ που υποτίθεται ότι φυγάδευσε στο εξωτερικό.
Η μεγάλη αποκάλυψη Βελόπουλου, αφορά στην κλοπή 3000 αρχαίων γλυπτών από τους Γερμανούς κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής (1941-’44), γεγονός που κατεγράφη με όλες τις ακριβείς λεπτομέρειες, από το τότε Υπουργείο Πολιτισμού.  Παρά το ότι το σοβαρό θέμα της κλοπής των αρχαίων γλυπτών, των οποίων η αξία υπολογίζεται στο 1 τρις ευρώ, είναι γνωστό στο Υπουργείο Πολιτισμού, η ελληνική Κυβέρνηση, τόσο αυτή του Παπαδήμου όσο και η προηγούμενη του Παπανδρέου, το αποσιώπησαν και δεν το έβαλαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα! Ένα τέτοιο γερό διαπραγματευτικό ατού,  όχι μόνο θα έδινε διέξοδο στο πρόβλημα χρέους  της Ελλάδος, αλλά κυριολεκτικά θα το εκμηδένιζε!  
Αντί λοιπόν η Κυβέρνηση Παπανδρέου, να θέσει το ζήτημα της αποζημίωσης της Ελλάδος, λόγω της κλοπής των αρχαίων γλυπτών από τους Γερμανούς, έκανε την πάπια και υπέγραψε τη δωσίλογη σύμβαση του Μνημονίου 1, με την επίμαχη παράγραφο που απαγορεύει τον συμψηφισμό των χρεών μας, με χρέη άλλων χωρών προς την Ελλάδα!   
Αλλά και η σημερινή Κυβέρνηση Παπαδήμου, αν και είχε τη δυνατότητα να γλιτώσει την χώρα μας από το άθλιο Μνημόνιο 2 βάζοντας στο τραπέζι την αποζημίωση της Ελλάδος από τη γερμανική κλοπή των 3000 αρχαίων γλυπτών, υποθήκευσε την δημόσια περιουσία  μας μέσω του αγγλικού δικαίου και έχωσε τους Έλληνες πιο βαθιά στην ύφεση!

Αυτή την προδοσία ετοιμαζόταν να καταγγείλει ο Κυριάκος Βελόπουλος, αλλά τον… πρόλαβε το δημοσίευμα-μαϊμού ότι –δήθεν- φυγάδευσε από την χώρα 400.000 ευρώ προς το εξωτερικό!
Αναφορικά με το δημοσίευμα, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Πρόκειται για 200.000 ευρώ και όχι για 400.000 ευρώ και δεν είναι για εξαγωγή συναλλάγματος, είναι για εταιρεία Είναι 100.000 ευρώ το Μάρτιο και 100.000 τον Ιούνιο, τα οποία επεστράφησαν τον Αύγουστο. Τα χρήματα αυτά βγήκαν στο εξωτερικό για επαγγελματική δραστηριότητα δεδομένου ότι διατηρώ εταιρεία στη Γερμανία όμως επεστράφησαν πίσω όλα τον Αύγουστο.. Τα χρήματα είναι όλα στην Ελλάδα και είναι νόμιμα και δηλωμένα στο πόθεν έσχες".
Με νεότερη δήλωσή του ο κ. Βελόπουλος επισήμανε: «Ας μη βιάζονται μερικοί, ας περιμένουν το πόρισμα του κ. Αργύρη και μετά ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Επειδή ποτέ δε σύρομαι από οτιδήποτε, το λόγο πλέον έχει η ελληνική δικαιοσύνη».
Όπως ειπώθηκε, ο βουλευτής θα καταθέσει αγωγή σε βάρος της εφημερίδος «Παρασκευή + 13», ενώ η αποκάλυψη-βόμβα για την κλοπή των 3000 γλυπτών από τους Γερμανούς, αν και είχε προγραμματισθεί να κοινοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, μετά τις νέες εξελίξεις, έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: