Σελίδες

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Το ΕΣΡ αποτελεί έναν εξευτελισμένο θεσμό διεθνούς εμβέλειας, στον οποίο επιτίθενται χάκερς από όλο τον πλανήτη!

Tango Down για το ΕΣΡ από τους Anonymous ! Τι διαφορετικό έκαναν άραγε οι Anonymous, απ΄ότι κάνει επί τόσα χρόνια το ΕΣΡ και διαμαρτύρεστε;
 Γιώργος Αδαλής  

Μετά την ταυτοποίηση τριών ακόμα Ελλήνων χάκερς, οι Anonymous αποφάσισαν να "χτυπήσουν" το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Σύμφωνα με το βίντεο Ο λόγος της επίθεσης στο ΕΣΡ, όπως αναφέρουν, είναι η προπαγάνδα που κάνουν τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και πλέον βρίσκονται από εδώ και στο εξής στο στόχαστρο των Anonymous.

Μετά την επίθεση ανήρτησαν στη σελίδα τους στο facebook το μήνυμα "Ο χορός ξεκίνησε. Τango down".

Είναι γνωστός ο ρόλος του ΕΣΡ στην Ελλάδα πλέον, εδώ και πολλά χρόνια, και ο...

υπογράφων αυτό το άρθρο, έχει ιδία πείρα από την κατά τα άλλα Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας του τηλεθεατή!!! 

Ο μέσος Ελληνας δεν μπορεί να κατανοήσει, ότι ο δημοσιογράφος μπορεί να υποφέρει τα πάνδεινα από το ΕΣΡ, χωρίς καν να κληθεί να καταθέσει!!! Αυτό δεν γίνεται ούτε στην Δημοκρατία του Μπανανιστάν! Να συζητείται η υπόθεση κάποιου , να τιμωρείται και μάλιστα ΧΩΡΙΣ καν να απαιτείται η φυσική του παρουσία εκεί όπου μερικοί ... γνωστοί-άγνωστοι συνεδριάζουν και μοιράζουν πρόστιμα κατά παραγγελία! Ενώ εκεί που πρέπει να είναι σκληροί, όπως οι τσόντες και οι απάτες των Καναλαρχών, κάνουν ότι δεν βλέπουν!!!

Προσωπικά, το όνομά μου έχει αναφερθεί πάνω από ΔΕΚΑ φορές σε συνεδριάσεις του ΕΣΡ, χωρίς καν να με καλέσει ΠΟΤΕ κάποιος να αναφέρω έστω την άποψή μου, για όσα μου καταλόγισαν!!!

Εχει καταδικαστεί σε πρόστιμα, σταθμός όπου εργαζόμουν, χωρίς κανείς ποτέ να μου πεί το παραμικρό και σε κάποιες περιπτώσεις που ήμουν τυχερός, έβλεπα τα πορίσματα δημοσιευμένα στο διαδίκτυο!!!

Ο σκοπός δημιουργίας του ΕΣΡ ήταν πολύ σωστός! Με μια διαφορά! Στην πορεία στρεβλώθηκε, και κατέστη, εργαλείο χειραγώγησης των ΜΜΕ και ειδικά των δημοσιογράφων που είχαν ... "στόμα" !

Αυτό ακριβώς αναφέρουν οι Anonymous στο μήνυμά τους γίνεται λόγος για το ΕΣΡ, που όπως επισημαίνουν δεν αποτελεί πια ανεξάρτητη αρχή.

"Εσείς και οι ανταποκριτές σας είστε μέσα στους πρώτους μας στόχους", σημειώνουν, προειδοποιώντας για νέα "χτυπήματα".

Η επίθεση έγινε το βράδυ της Παρασκευής, ημέρα που έχουν αποφασίσει ότι θα πραγματοποιούν τις επιθέσεις τους.

Συνεπώς, η επίθεση των Anonymous, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά, από τις «επιθέσεις» του ΕΣΡ σε ανυποψίαστους δημοσιογράφους ! Απολύτως καμία! Ως εκ τούτου, γιατί διαμαρτύρονται κάποια παπαγαλάκια, προστατευόμενα του ΕΣΡ;

Κάποτε είχα ζητήσει με άρθρο μου να κλείσει το ΕΣΡ!

Δεν φαντάστηκα ποτέ, ότι θα αποτελέσει έναν εξευτελισμένο θεσμό διεθνούς εμβέλειας, στον οποίο επιτίθενται χάκερς από όλο τον πλανήτη!

Ως εκ τούτου, άλλαξα γνώμη! Ας συνεχίσει να λειτουργεί, με τον τρόπο που λειτουργεί, έτσι ώστε να προκαλεί το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινής γνώμης για τα όσα Αντισυνταγματικά Εκτροπα συμβαίνουν στη πολύπαθη χώρα μας!

Μπράβο παιδιά του ΕΣΡ! Συνεχίστε το έργο σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: