Σελίδες

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Βρήκαμε Λαυράκι! Δείτε Μαρτυρίες Ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ – Ντοκουμέντα…

Πάγια θέση του συγραφέα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι (ήταν) πραγματικά το Κόμμα του Μέσου Έλληνα. Η ΝΔ έγινε ένα ΜΠΛΕ Πασόκ, απλώς. Το ΠΑΣΟΚ και η Ελληνική κοινωνία συνάψανε μια συνεργασία 30 έτων. Το internet έχει το πλεονέκτημα ότι δύσκολα μια πληροφορία μπορεί να κρυπτεί από το κοινό. Τυχαία εχτές στο youtube βρέθηκε ένα κανάλι γεμάτο με video με ανθρώπους/ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ το 2007. Οι μαρτυρίες των ανθρώπων αυτές είναι λαμπρές. Είναι φως φανάρι γιατί η Ελληνική κοινωνία είχε επιλέξει τον βούρκο της.  Η Ελληνική κοινωνία ίδρυσε τον ΦΠΑ = Φατε, Πιείτε και ό,τι Αρπαξει ο κώλος σας.  Αυτά τα Βίντεο πρέπει να σωθούν για να τα μελετάνε οι επόμενες γενέες.
Ερώτηση κρίσεως: Πόσοι από τους ερωτηθέντες είναι στο Δημόσιο και πόσοι ονειρεύονται μια θέση στο απέραντο Δημόσιο? Ας ξεκινήσουμε με τον Φραγκίσκο:

Σύμφωνα με τον Φραγκισκό το Πασόκ είναι το κόμμα της Ελπίδας (για μια θέση στο δημόσιο).  Πραγματικά το Πασόκ έδωσε στον Λαό αυτό που χρόνια ζητούσε. Έφερε και ανάπτυξη (τότε τα δανεικά δεν πείραζαν γιατί δεν έπρεπε να τα αποπληρώσει η...
κοινωνία, άρα ήταν καλοδεχούμενα).

Η Μαίρη, 70, δικαιολογεί την ψήφο της με άπταιστα Αγγλικά.  I like this party of The Pasok, because it is the best to govern the Greece.
Η Θεοδώρα,  40, το λέει Ξεκάθαρα : Ο ΓΑΠ είναι υιός του Ανδρέα. Με τον Ανδρεά φάγαμε καλά τόσα χρόνια => Εμπιστευομάστε το φαγοπότι να συνεχίσει με τον Παπανδρέου 2!

Η Δήμητρα, 72 ένα κόμμα ξέρει, ένα εμπιστεύεται. ΠΑΣΟΚ = ευκολία και $$$!

Ο Γιώργος μας κάνει σαν μελλοντικός Παπουτσής

Πραγματικά δυσκολεύομαι να γράφω αυτό το ποστ και και να βάζω αυτά τα βίντεο. Πρώτη φορά έχω βάλει τόση βλακεία συσσωρευμένη σε ένα ποστ.  we will persevere though.

Αυτή η κυρία κάνει την μνεία του Ανδρεά. Πωπω σκέφτομαι πάντως Άγιος ο Ανδρέας Παπανδρέου για τις γενίες 80-99! Πόσοι άραγε οφείλουν τις ζώες στον Άγιο Ανδρέα? Πόσες συντάξεις έδωσε? Πόσά άτομα τα βοήθησε να περάσουν καλά χωρίς να κάνουν τίποτε. Σε πόσους έδωσε καρίερα ενώ δεν το αξίζαν (π.χ. Παπουτσής / Κουλούρης).

Ο Κύριος από τα Χανία πρέπει να τον λυπόμαστε.  Είναι από έναν νομό όπου 25% των συνταξιούχων έχουν αναπηρία. Σας παρακαλώ ενός λεπτού σιγή για τον νομό όπου 1/4 στους ανθρώπους έχει ένα είδος αναπηρίας.

Αυτό είναι tricky. Η κύρια έχει 4 παιδία. Θέλει παιδοψυχολόγους σε όλα τα σχολεία. Άλλωστε στην Ελλάδα όλα τα προβλήματα οφείλονται σε έλλειψη προσωπικού..

Ουδέν σχόλιο… πραγματικά είναι θαύμα που η Ελλάδα άντεξε μέχρι και το 2010…  Απορίας άξιο…

Όταν υπάρχει άτομο που έχει εμπνευστεί από τον ΓΑΠ, όλα είναι δυνατά.

Παπανδρέου = φαγοπότι! μπλα μπλα, πρόνοια, μπλα μπλα! Που τους βρίσκουν αυτούς…


ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: