Σελίδες

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Λύσσαξαν οι ανώμαλοι... Τέσσερις συλλήψεις για παιδική πορνογραφία ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ.


Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής, ενώ για άλλα πέντε σχηματίστηκαν δικογραφίες με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων, έπειτα από έρευνες στο πλαίσιο επιχείρησης με την κωδική ονομασία «EGMΑ». Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας για την καταπολέμηση της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω του διαδικτύου.
Στους εννέα κατηγορούμενους συγκαταλέγονται ένας γιατρός από την Καβάλα και ένας πρώην εργαζόμενος σε γνωστό οίκο μόδας. Η έρευνα διήρκεσε τρεις μήνες και η επιχείρηση σύλληψης τέσσερις ημέρες.
Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα στο διαδίκτυο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής εντοπίστηκαν 26 ηλεκτρονικά ίχνη ημεδαπών χρηστών του διαδικτυακού προγράμματος peer to peer «e DONKEY 2000», που κατείχαν και διαμοίραζαν σκληρό...
υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Από την ανάλυση, ταυτοποιήθηκαν, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, εννέα χρήστες, που διακινούσαν σκληρό παιδικό πορνογραφικό υλικό, στο οποίο, μεταξύ άλλων, απεικονίζονταν πολύ μικρά παιδιά (βρέφη) σε σεξουαλικές δραστηριότητες με ενήλικες, ακόμη και με ζώα.
Πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους των εμπλεκομένων, στην Αθήνα, το Μαρούσι, τον Πειραιά, το Μοσχάτο, την Ραφήνα, την Πάτρα και την Καστοριά, οπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 σκληροί δίσκοι, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 298.398 ψηφιακά αρχεία βίντεο και εικόνας, παιδικής πορνογραφίας.
Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα σταλούν για τις ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να εξεταστεί και να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των επίμαχων αρχείων, το είδος τους και η ημερομηνία, κατά την οποία υπερφορτώθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.
www.hamomilaki.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: