Σελίδες

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Έκραξαν τον Βενιζέλο στη Νέα Σμύρνη, προσαγωγές από την αστυνομία [ΒΙΝΤΕΟ]


Τα μπινελίκια πήγαν σύννεφο...
Τα άκουσε και ο Αλευράς! 


Πήγε στη Νέα Σμύρνη, στην πρώτη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ, με τον ίδιο ομιλητή και του την έπεσαν αγανακτισμένοι πολίτες, με άγρια γιουχαΐσματα. Ο άνθρωπος - υπέρμαχος και αρχισυντάκτης του Μνομονίου, είχε τα μούτρα να ζητήσει εντολή από τους πολίτες να γίνει Πρωθυπουργός....
Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του, που ζήτησε να του δώσουν οι πολίτες εντολή να γίνει Πρωθυπουργός, τη στιγμή που αποχωρούσε, μεγάλη ομάδα αγανακτισμένων πολιτών επιτέθηκε στον ίδιο και τη συνοδεία του φραστικά. Η αστυνομία... προχώρησε σε προληπτικές προσαγωγές.


Οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ έβαλαν ταμπέλες στους πολίτες που διαμαρτύροντας χαρακτηρίζοντάς τους "ακροδεξιάς προέλευσης" κι έσπευσαν να καλυφθούν πίσω από τους αστυνομικούς.Το πιο "μαλακό" από τα συνθήματα που χρησιμοποίησαν ήταν το "προδότες".



Τα άκουσε και ο Αλευράς 

Στόχος αποδοκιμασιών αγανακτισμένων πολιτών έγινε ο υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών, με το ΠΑΣΟΚ, Νάσος Αλευράς, έξω από το γήπεδο του «Μίλωνα» στη Νέα Σμύρνη, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Πλησιάζοντας στο γήπεδο, περικυκλώθηκε από μια ομάδα πολιτών (περίπου 20-30 ατόμων) οι οποίοι σε έντονο ύφος του ζητούσαν εξηγήσεις για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Ο κ. Αλευράς έμεινε επιχειρώντας να αντιμετωπίσει λεκτικά τις κατηγορίες που του εκτόξευαν επειδή ψήφισε τα Μνημόνια 1 και 2.




Δεν υπάρχουν σχόλια: