Σελίδες

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Για ποιά πολυπολιτισμικότητα τολμάει και τζαμπουνάει ο Εβραίος κ. Μωυσής; Από που αντλεί το δικαίωμα να κοροϊδεύει τους Γιαννιώτες;



Είναι γεγονός ότι εδώ στα Γιάννινα, κάθε που έχουμε εκλογές ΤΑ, θα έχουμε και μια ή δύο «ρατσιστικές επιθέσεις» κατά εβραϊκών στόχων αλλά κυρίως βανδαλισμό του εδώ εβραϊκού νεκροταφείου. Οι Γιαννιώτες έχουμε πλέον συνειδητοποιήσει ότι οι πράξεις αυτές είναι καθαρά προβοκατόρικες και αποσκοπούν στην αύξηση της δημοτικότητας συγκεκριμένου προσώπου χωρίς σταθερή ιδεολογική θέση που επιμένει να θέλει να προσφέρει αυτά που οι Γιαννιώτες δεν θέλουν. Το παίζει μόνιμα θιγμένος (λόγω ρατσιστικής δήθεν συμπεριφοράς από μέρους μας ) ενώ κατά βάση δεν έχει την «βάρος» των ομοθρήσκων του συμπολιτών μας πχ  ενός Ελιγιά η ενός Μάτσα  και πολλών άλλων για να έχει την αποδοχή των συμπολιτών μας και αναγκαστικά στηρίζεται στην αριστερά ψευδοδιανόηση, σε «πρόθυμους» ανθρώπους χωρίς αρχές που, όπως είπε και το «παράξενο ζώο Πάγκαλος», πωλούν ακόμη και την ψήφο τους και μερικούς νεολαίους που νομίζουν ότι κάτι κάνουν με το να στηρίζουν «το διαφορετικό». Έχει λοιπόν ενδιαφέρον το κείμενο του «e-omeleta» σχετικά με την πρόσφατη  δράση του δημοτικού συμβούλου Ελισάφ Μωυσή και σας το μεταφέρω.... Οδυσσεύς 


Διαβάζουμε ότι ο εκπρόσωπος των πολιτιστικών υποθέσεων του Δήμου Ιωαννιτών κ. Ελισάφ Μωυσής, Εβραίος στο θρήσκευμα γιατρός στο επάγγελμα, "νοιάσθηκε" μόνον...
για τον χαρακτηρισμό του Εβραϊκού νεκροταφείου Ιωαννίνων ως διατηρητέου μνημείου, λειτουργώντας, μόνον, ως Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας κι όχι ως εκπρόσωπος των Γιαννιωτών. 
Γιατί, αν δεν διακρίνονταν για τον αδίστακτο ρατσισμό του, θα είχε δείξει το ενδιαφέρον του για να χαρακτηριστεί ως διατηρητέο μνημείο και το παρακείμενο Μουσουλμανικό νεκροταφείο, τη στιγμή μάλιστα που περιλαμβανότανε κι αυτό στην ίδια διαδικασία, ενώ πριν 2 μέρες επεχείρησε να κάνει μάθημα περί πολυπολιτισμικότητας, υβρίζοντας τους Γιαννιώτες, ως ...ρατσιστές.
Αλλά η πόλη μας, με τα τερτίπια του Εβραίου γιατρού κ. Μωυσή Ελισάφ  φαίνεται να δέχεται και να εισπράττει το μένος που τρέφει το Ισραήλ εναντίον της Τουρκίας, αφού ο εκπρόσωπός της πόλης αυτά τα επικίνδυνα παιχνίδια υποσηρίζει και υπηρετεί κι όχι τα συμφέροντα του Γιαννιώτικου λαού. 
Άλλωστε αυτά τα δύο χρόνια που κάποιο λόμπυ τον κάρφωσε στη λεπτή θέση των πολιτιστικών πραγμάτων της πόλης κι ανέχεται ο καθ' όλα όμοιος του (δήμαρχος) Φίλιος, αυτό το παιχνίδι παίζει ανερυθρίαστα και γι αυτό οι Γιαννιώτες "χόρτασαν" πεντάλφα. 
Είπαμε:"Εβραίος έδερνε και φώναζε ότι τον δέρνουν".
Ήτοι Εβραίος κατηγορεί μία ολόκληρη κοινωνία γιά έλλειψη αντανακλαστικών πολυπολιτισμικότητας για να δρα ο ίδιος ρατσιστικά και ως "επικυρίαρχος". 
Νομίζει ότι, με τους εξυπνακισμούς του, απευθύνεται σε ηλίθιους. 
Διατελούντες εν αναμονή ενός ακόμη προβοκατόρικου φυσικά βανδαλισμού για να ακυρωθεί στην πράξη το επιχείρημα της χρησιμότητας του χαρακτηρισμού του χώρου,όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα "HΠEIPΩTIKOΣ AΓΩN" το κείμενο, το οποίο αντέγραψε απ' το μπλογκ "archaiologia" και στο οποίο περιέχονται πολλές "ενδιαφέρουσες" ειδήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: