Σελίδες

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Εγκληματίες κατέστρεψαν το ΜΤΣ σπρώχνωντας στην φτώχεια τα στελέχη των ΕΔ

Το θέμα του ΜΤΣ πρέπει να απασχολεί σοβαρά όλα τα στελέχη είτε είναι εν ενεργεία, είτε εν αποστρατεία. Η κατρακύλα του είχε αρχίσει από παλιά αλλά, το 1985 υπήρξε η χρονιά της αρχής του τέλους. Δεν θα σταθώ στο ότι οι στρατηγοί διόριζαν τα παιδιά τους και τα παιδιά των πολιτικών τους φίλων γιατί θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι αυτό είναι το λιγότερο.

Το βασικό πρόβλημα φάνηκε όταν το Ταμείο αναγκάσθηκε να χορηγήσει μέρισμα στους κομμουνιστές  κατσαπλιάδες και όταν αναγκάσθηκε να ξεπουλήσει μεγάλος μέρος της περιουσίας του για να στηρίξει τα παιχνίδια του Σημίτη στο χρηματιστήριο.

Πάνω στο τελευταίο θέλω να πω ότι ο ε.α.  συνάδελφος καταδρομέας Τοτονίδης, μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΣ, έχει υποβάλει μήνυση κατά προέδρων και μελών του ΔΣ του ΜΤΣ, αλλά και του προηγούμενου προέδρου της ΕΑΑΣ, με την ιδιότητά του του μέλους του ΔΣ του ΜΤΣ (πάντα ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ είναι και μέλος του ΔΣ του ΜΤΣ με πολλαπλά οφέλη) αλλά από το 2000 η υπόθεση αναβάλλεται συνεχώς.
Ο συνάδελφος Τοτονίδης διαμένει στην Αθήνα και σεις οι Αθηναίοι είναι εύκολο να τον βρείτε.

Εκείνο που θέλω να πω και πρέπει να μείνει χαραγμένο στην μνήμη των εν ενεργεία συναδέλφων είναι ότι οι ανώτεροι μισούν την έγγραφη αναφορά η οποία τους γνωστοποιεί δυσάρεστα συμβάντα τα οποία θα τους ανάγκαζαν ίσως σε δράση. Προσπαθούν να μην γνωρίζουν κάτι επίσημα διότι έτσι δεν είναι αναγκασμένοι να λάβουν θέση σε δυσάρεστες καταστάσεις και ίσως αυτό να αποβεί σε βάρος της ησυχίας τους και την βόλεψής τους. Την τακτική αυτή την ακολουθούμε και όταν αποστρατευόμαστε με αποτέλεσμα σήμερα ε.α. ανώτατοι να αναρτούν σε μπλογκς ή να γράφουν πύρινα άρθρα σε εφημερίδες εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα όσα γίνονται σε βάρος τους  τώρα, λες και δεν είχαν κουκούτσι μυαλό να δουν πέρα από την μύτη τους όταν ήταν ενεργοί και περιφέρονταν στους διαδρόμους των Γενικών Επιτελείων ή όταν κατείχαν την θέση του αντιπροέδρου της ΕΑΑΣ αλλά τις αναφορές τις πετούσαν στον κάλαθο των αχρήστων γιατί, αν δεν τις πετούσαν, θα είχαν ληφθεί μέτρα τουλάχιστον από το 2000.
Επίσης θέλω να πω ότι δεν πρέπει να δίνετε βάση σε ότι γράφουν οι φυλλάδες σαν αυτήν που έχει στην ανάρτησή του το armyalert πχ που προσπαθεί να συσκοτίσει τα γεγονότα. Για παράδειγμα: Στον υπ' αριθμ. 9 (από τους 15 λόγους που το ΜΤΣ κατέρρευσε) γράφει:
<< 9. Η αδυναμία του Ταμείου, που ήταν ο βασικός μέτοχος της Γενικής Τράπεζας, να μετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου όταν αυτή πουλήθηκε σε γαλλικό όμιλο τραπεζών>> Έτσι ξεκάρφωτα αδυναμία του Ταμείου. Ούτε γιατί είχε αδυναμία το Ταμείο ούτε γιατί πουλήθηκε στον γαλλικό όμιλο η ΓτΕ ούτε ποιος ευθύνεται.
Κλείνω με μια πρόταση. Οργανωμένα και όσο το δυνατόν περισσότεροι ε.ε. και ε.α. συνάδελφοι να ασκήσουμε δίωξη κατά παντός υπευθύνου (προέδρων και μελών όλων των μέχρι σήμερα ΔΣ του ΜΤΣ) ώστε να ικανοποιηθούμε τουλάχιστον ηθικά  και την όλη υπόθεση του συντονισμού ας την αναλάβει το αδελφό ιστολόγιο armyalert που έχει και τους περισσότερους επισκέπτες και γιατί εμείς οι επαρχιώτες είμαστε μακρυά από τις πηγές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: