Σελίδες

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο Μαντούβαλος υπέρ Μιχαλολιάκου και Κικίλια

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑ Ο ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ,ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΗΛΩΣΗ!

ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ!


«Τώρα», είπε ο επικεφαλής του συνδυασμού Πειραιάς πόλη Θρύλος, «προέχει η επισφράγιση της ανοδικής πορείας της παράταξης εντός των κόλπων της οποίας γεννηθήκαμε και εκτραφήκα- με. Γι΄ αυτό με ευθύτητα και ανιδιοτέλεια δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τις επιλογές της ΝΔ κατά το δευτερο γύρο των αυτοδιοι κητικών εκλογών».

«Εγώ και οι συνεργάτες μου συμπαρατασσόμεθα στο πλευρό του Βασίλη Μιχαλολιάκου για τον Πειραιά και του Βασίλη Κικίλια για την Περιφέρεια Αττικής και καλούμε όσους μας ψήφισαν να πράξουν το ίδιο» κατέληξε ο Πέτρος Μαντούβαλος.

Η ανακοίνωση του πρώην βουλευτή της ΝΔ προκάλεσε έκδηλη ικανοποίηση στη Ρηγίλλης. Ο Π.Μαντούβαλος «έκανε την υπέρβασή του και απέδειξε ότι διαθέτει παραταξιακή συνείδηση» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.
ΠΗΓΗ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕ ΡΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΙ ΝΗΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΕΠΙ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΑΛΗΘΕΙΑ,Ο...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ;;;

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ,ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ
 
hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια: