Σελίδες

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

"Ο Καραγκιόζης δικτάτορας"


  Η φασιστική νοοτροπία που τον διακατέχει είναι γνωστή .Ο άνθρωπος πέραν του ότι δεν καταλαβαίνει τι του γίνετε, όταν μισό-καταλάβει, το παίζει "Ο Καραγκιόζης δικτάτορας". Αποφασίζει και διατάσσει χωρίς έλεος προς πάσαν κατεύθυνση ακόμα και εκεί που δεν έχει αρμοδιότητα. Αν τύχει βέβαια και έχεις πει την γνώμη σου ανοιχτά και δεν συνάδει με την δική του, τότε μαύρο (κατάμαυρο) φίδι που θα βάλει να σε φάει.

 Αν τώρα και στο χωρίο σας δεν τον έχετε επιδοκιμάσει με την συνολική υπερψήφιση του εεεεε.... τότε τα θέλει και εσάς ο πισινός σας. Φανταστείτε πως ακόμα και αυτές τις γραμμές, αν τύχει (σίγουρα) και τις διαβάσει θα τις επικρότηση!!! Εξάλλου να είστε σίγουροι ο τύπος αυτός που έλαχε τις τύχες μας να...
διαφεντεύει σε αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, είναι λάτρης του ρητού που λέει "Καλύτερα να σε φοβούνται, πάρα να σε λυπούνται".
Αν και οι περισσότεροι από εσάς είστε άνθρωποι δημοκρατικοί με αίσθημα αλληλεγγύης και κατανόησης, θα αποτολμήσουμε να σας συμβουλέψουμε, αν και  δεν νομίζουμε πως το χρειάζεστε, εσείς ξέρετε καλύτερα τον τόπο σας και τα τεκταινόμενα σε αυτόν. Οι άνθρωποι αυτοί ποντάρουν σε ένα πράγμα και αυτό δούλεψαν, έφτιαξαν καιρό τώρα και γιαυτό και πήραν τις ψήφους των συχωριανών σας, την δημόσια εικόνα τους.
Ε λοιπόν αυτό τον πονάει περισσότερο από όλα τα άλλα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: