Σελίδες

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Oι Έλληνες του Βερολίνου "τάπωσαν" τον Κώστα Σημίτη


Tελικά, άλλος ήταν ο πρωταγωνιστής ή μάλλον οι πρωταγωνιστές στην ομιλία του Κώστα Σημίτη στην εκδήλωση του Ινστιτούτου «Heinrich Bοll» των Γερμανών Πρασίνων, στο Βερολίνο, μαζί με τον επικεφαλής των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ντάνιελ Κον-Μπέντιτ: Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μέλη της Ελληνικής Ομάδας του Βερολίνου ανήρτησαν πλακέτες με τη λέξη «SIEMENS». 

Εν συνεχεία εκπρόσωπός τους πήρε τον λόγο και χαρακτήρισε «ιδιαίτερα προβληματικό να προσκαλεί κανείς τον Κώστα Σημίτη για να μας πει πού πρέπει να πάει η Ελλάδα», αφού, όπως είπε, «έχει ένα μακρύ παρελθόν στο ελληνικό πολιτικό τοπίο και είναι συνυπεύθυνος για την κατάσταση, καθώς κατά την διάρκεια της κυβέρνησής του η διαφθορά αυξήθηκε σε απίστευτο βαθμό».
 
Η εκπρόσωπος της ομάδας αναφέρθηκε στους Τσουκάτο και Μαντέλη, αλλά και σε πρώην υπουργό Αμυνας,εννοώντας τον Άκη, για τον οποίο η γερμανική δικαιοσύνη θεωρεί ότι έχει επίσης πάρει χρήματα και κάλεσε τον κ. Σημίτη, τον άνθρωπο που «θυσίασε τον ελληνικό λαό» και είναι «ταυτισμένος με την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, την οποία σήμερα επικρίνει» να «αναλάβει τις ευθύνες του και να αποσυρθεί».

Ο κ. Σημίτης, εντούτοις, αρνήθηκε να σχολιάσει την παρέμβαση, η οποία χειροκροτήθηκε από μέρος του κοινού.πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: