Σελίδες

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μια χρεοκοπία του Ελληνισμού


«Οργίζομαι και θλίβομαι γιατί δίνουμε το δικαίωμα στους ξένους να μας εξευτελίζουν, να μας υποτιμούν, να μας χλευάζουν και να μας λοιδορούν. Από φωτοδότες του κόσμου γίναμε το αποπαίδι της Δύσης»
Χρεοκόπησε η Ελλάδα, λένε, και χρειάζεται βοήθεια οικονομική και στήριξη από ένα ταμείο της Ευρώπης των ισχυρών της τοκογλυφίας. Άλλοι λένε ότι αυτή η κατρακύλα των Ελλήνων οφείλεται στις παρεμβάσεις, στην ποδηγέτηση και τη δολιότητα των διεθνών και υποχθόνιων συμφερόντων του πλανήτη. Κατηγορείται ο Ελληνισμός από τους εκμεταλλευτές των ανίσχυρων αριθμητικά λαών για «ανάρμοστες» οικονομικές συμπεριφορές και ότι ζει, λένε, πέραν των ορίων των οικονομικών του δυνατοτήτων. «Τεμπέλης ο Έλληνας, χορευταράς και γλεντζές, όσες δυσκολίες και αν έχει». Στο μέτωπο, όμως, πάει τραγουδώντας.
Βυσσοδομούν οι Ούννοι, οι Οστρογότθοι, οι Βησιγότθοι και οι άλλοι βάρβαροι που λεηλατούσαν, τότε, ωμά και χωρίς ίχνος ανθρωπιάς το σύνολο σχεδόν του τότε γνωστού κόσμου. Άξεστοι, αιμοσταγείς και...
μάστορες στην κλοπή του πνευματικού πλούτου των Ελλήνων και Ρωμαίων φαντάζουν σήμερα ως οι «άρχοντες» της ανθρωπότητας, που την έχουν κάτω από την ολοκληρωτική και απόλυτη εποπτεία τους. Μετά οι «πρώην» βάρβαροι της Ευρώπης εξεστράτευσαν εναντίον των αρχαίων πολιτισμών των Μάγια, των Αζτέκων, των Ίνκας, των ερυθροδέρμων της Αμερικής, των αυτοχθόνων της Αυστραλίας και τόσων άλλων λαών της τότε άγνωστης Αμερικής, της Ωκεανίας και της Ασίας.
Εξολόθρευσαν και κατέστρεψαν όλους αυτούς τους λαούς και πολιτισμούς οι άθλιοι «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι και σήμερα φαντάζουν και πάλιν ως οι αυτοκράτορες της γης. Ηγούνται με την υπόλοιπη λεγόμενη Δύση μιας αρρωστημένης αυτοκρατορίας που έχει φέρει σήμερα τον πλανήτη στο χείλος της ολικής καταστροφής και του ολέθρου. Αίτιοι των παγκοσμίων πολέμων, της φτώχιας και της εκμετάλλευσης, του εκτοπισμού και αφανισμού λαών, αίτιοι της περιβαλλοντικής καταστροφής κατέληξαν και μαέστροι της οικογενειακής και κοινωνικής διαφθοράς. Σήμερα ετοιμάζονται για τον τελικό κοινωνικο-πολιτικο-στρατιωτικό κτύπημα για να μας αποτελειώσουν.

Χρεοκόπησε πνευματικά

Χρεοκόπησε η οικονομία της Ελλάδας, λένε. Εμείς λέμε ότι χρεοκόπησε ο Ελληνισμός πνευματικά πρώτα και οι υπόλοιπες χρεοκοπίες έπονται. «Παράγει» ο Ελληνισμός μέχρι σήμερα και ας μην το παραδέχονται «φίλοι» και εχθροί μας, όλα όσα χρειάζεται για να επιβιώσει πνευματικά η Ελλάδα και κατά ένα μεγάλο μέρος ο κόσμος και εντούτοις χρεοκόπησε οικονομικά και διασύρεται παντοιοτρόπως. Προσφέρει όλα εκείνα τα σημαντικά που χρειάζονται για να επικοινωνούν οι άνθρωποι μεταξύ τους, να προοδεύουν να προχωρούν. Προχώρησαν οι Έλληνες σήμερα στ’ αχνάρια του Σωκράτη, Πλάτωνα, Ισοκράτη, Αριστοτέλη και Θουκυδίδη και η πνευματική και επιστημονική προσφορά τους σφράγισε, και θα συνεχίσει να σφραγίζει στο μέλλον, την ιστορία και τη ζωή των λαών του κόσμου και όμως ο Ελληνισμός χρεοκόπησε. Πτώχευσε η Ελλάδα, γιατί ο Ελληνισμός χρεοκόπησε πνευματικά, παρόλον ότι ηγείται μέχρι σήμερα όλων των λαών στο πνεύμα σε συνολική προσφορά.
Πτώχευσε η Ελλάδα, γιατί ο Ελληνισμός χρεοκόπησε πνευματικά. Πρόδωσε όλους τους αρχαίους προγόνους, πρόδωσε όλους τους μεγάλους σύγχρονους Έλληνες, τους διανοητές, τους συγγραφείς, τους ποιητές και εφευρέτες, τους επιστήμονες, τους ανθρώπους της Τέχνης, μουσικούς και μαθηματικούς, ζωγράφους και γλύπτες, πυρηνικούς και ατομικούς επιστήμονες που δεσπόζουν σήμερα στο παγκόσμιο επιστημονικό στερέωμα. Πτώχευσε η Ελλάδα γιατί ο Ελληνισμός χρεοκόπησε πνευματικά και απέτυχε να εφαρμόσει μέσα στον ίδιο του το χώρο όλη την συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία και τις αξίες της πανάρχαιας Ιστορικής του διαδρομής, που έντεχνα οι ξένοι αξιοποίησαν και πονηρά εκμεταλλεύτηκαν. Οργίζομαι και θλίβομαι γιατί δίνουμε το δικαίωμα στους ξένους να μας εξευτελίζουν, να μας υποτιμούν, να μας χλευάζουν και να μας λοιδορούν. Από φωτοδότες του κόσμου γίναμε το αποπαίδι της Δύσης.
ΚΡΙΝΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Πρόεδρος Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης Κύπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: