Σελίδες

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τρομακτικές αποκαλύψεις στην εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΤΣΙΚΟ



Δείτε μετά το 38ο λεπτό …Στην ερώτηση για το εάν μιζαρίστηκαν έλληνες πολιτικοί…. Από το Ρίο – Αντίρριο πήραν μίζα 1.2 εκατομμύρια και τα όποια μετάφεραν σε μια τσάντα. Του είπαν εάν σε πιάσει η γερμανική αστυνομία θα σε κλείσει φυλακή.
Ο διαγωνισμός για την γέφυρα προκηρύχθηκε το 1991 και οι προσφορές κατατέθηκαν την 1η Δεκεμβρίου του 1993. Έτσι, την 3η Ιανουαρίου 1996 το Ελληνικό Δημόσιο με τον Σημίτη και Λαλιώτη να πανηγυρίζουν… ( μάλλον για τις μίζες που πήραν) και η εταιρία ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.υπέγραψαν τη Σύμβαση Παραχώρησης για τη Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Συντήρηση και Εκμετάλλευση της γέφυρας Ρίου -Αντιρρίου....
Στο φαγοπότι συμμετείχαν ασφαλώς όλο το εργολαβικό σινάφι από την ΜΕΤΚΑ μέχρι την ΑΚΤΩΡ την J&P ΑΒΑΞ που ανήκουν οι εταιρείες ΕΤΕΘ Α.Ε., ΑΘΗΝΑ Α.Τ.Ε.ΠΡΟΕΤ Α.Ε.J&P Development Α.Ε., ΕΛΒΙΕΞ Α.Ε., Ε-Construction A.E., AUTECO (J&P ΑΒΑΞ ΙΚΤΕΟ Α.Ε.), ΤΑSK J&P ΑΒΑΞ Α.Ε., ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ Α.Ε., VOLTERRA Α.Ε., ΤΕRRA FIRMA, ANEMA, C-PRO, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ.

Δείτε και εδώ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Τα άλλα ανατριχιαστικά που αφορούν το Ελ..Βενιζέλος .
Το έχουμε ξαναπεί πως είναι κρίμα που δεν έχει πανελλαδική εμβέλεια η εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη .Ίσως μάθαιναν πολλοί το τι πραγματικά συμβαίνει από έναν δημοσιογράφο που βάζει κάθε φορά το κεφάλι του στον ντορβά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: