Σελίδες

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ποιο Ευρωπαϊκό κράτος θα δεχόταν να ελέγχεται από "Ρώσους" η και "Κινέζους" παρατηρητές η εσωτερική τουςδιαδικασία διενέργειας εκλογών;


Ο Πούτιν νίκησε αλλά ... στεναχωρήθηκαν οι Αμερικάνοι...

Ανετη νίκη (όχι απλά άνετη , πολύ άνετη !!!) από τον πρώτο γύρο κατέγραψε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας, καθώς με καταμετρημένο το 98,47% των ψήφων συγκεντρώνει ποσοστό 63,9%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η κεντρική εκλογική επιτροπή, τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο κομμουνιστής Γκενάντι Ζιουγκάνοφ με 17,18%, ενώ τρίτος έρχεται ο επιχειρηματίας Μιχαήλ Προχόροφ με περίπου 7,7%.

Ο εθνικιστής Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι συγκεντρώνει 6,24% και... ο ηγέτης του κόμματος Μια Δίκαιη Ρωσία,Σεργκέι Μιρόνοφ, έρχεται τελευταίος με 3,84%. 
Η συμμετοχή θεωρείται ικανοποιητική και έφτασε στο 64%.

Η ρωσική αντιπολίτευση καταγγέλλει νοθεία και η οργάνωση GOLOS, η οποίαχρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ, ανέφερε ότι καταγράφηκαν πάνω από 5.000παρατυπίες στη διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας.
Μέλη της αντιπολίτευσης και παρατηρητές υποστήριξαν ότι κατέγραψανεκτεταμένες παρατυπίες - όπως κάλπες που ήταν γεμάτες από πριν.

Οι δυτικοί παρατηρητές των ρωσικών εκλογών , αναμένεται να δώσουν στη δημοσιότητα την έκθεσή τους στις 14:00 στη Μόσχα [12:00 ώρα Ελλάδας]
Οι παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) εξέφρασαν επιφυλάξεις για τη διαδικασία στα πρώτα της στάδια.

Τώρα μία απορία από τον γράφοντα...
Σε ποιο Ευρωπαϊκό κράτος κατά τις εκλογές και θα δεχόταν να ελέγχεται από "Ρώσους" η και "Κινέζους" παρατηρητές για το αν οργάνωσε καλά τις εκλογές ;;;
Θα δεχόταν οι ΗΠΑ ξένους παρατηρητές στις εκλογές τους ;;;

Είπαμε ...
Παγκόσμια διακυβέρνηση αλλά όχι και έτσι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: