Σελίδες

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Μαζεύουν ληγμένα τρόφιμα έξω από σούπερ μάρκετ. Πότε θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της κατάντιας των Ελλήνων; Φώτο - Βίντεο

Εικόνες ντροπής από την Ελλάδα του μνημονίου εξελίσσονται κάθε βράδυ έξω από σούπερ μάρκετ όταν πετάνε τα σκουπίδια τους. Δεκάδες άνεργοι, συνταξιούχοι και ηλικιωμένοι ορμούν στα σκουπίδια και ψάχνουν ληγμένα και μπαγιάτικα τρόφιμα για να φάνε.
Παραμερίζουν την αξιοπρέπειά τους και δειπνούν κάθε βράδυ στους κάδους των σκουπιδιών έξω από σούπερ μάρκετ. Το πιο λυπηρό, όμως, είναι ότι η εικόνα αυτή συναντάται όλο και πιο συχνά σε διάφορες περιοχές της Αθήνας ενώ το αύριο μοιάζει ακόμα πιο δύσκολο.

Είναι σε αυτά τα χάλια που οδήγησαν κάποιοι την χώρα και οι οποίοι ακόμη είναι...
στο προσκήνιο και το χειρότερο κανείς δεν έχει τιμωρηθεί. Κατάντησαν τον περήφανο Ελληνικό λαό να ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει, ενώ αυτοί οι "κύριοι" συνεχίζουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια.

Να ξέρουν πάντως, ότι οι Έλληνες δεν θα ησυχάσουν εάν δεν τους δουν στη φυλακή. Δεν θα ησυχάσουν εάν δεν τους τιμωρήσουν. Είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει για την κατάντια που έφεραν τον Ελληνικό λαό, που ξέρει όμως να παλεύει και να κερδίζει.

Δείτε το βίντεο



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: