Σελίδες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΕΔΗΚ ΚΥΠΡΟΥ: Όχι στην ανεξέλεγκτη “συνεργασία” με το Ισραήλ

 Συνεργασία εξήγγειλαν , η αρχαιολογική υπηρεσία του Ισραήλ με την αρχαιολογική υπηρεσία Κύπρου , προκειμένου να αναδείξουν , όπως αφήνουν να εννοηθεί , τα “κοινά πολιτισμικά στοιχεία” της Ανατολικής Μεσογείου.
Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές – εθνικοκοινωνιστές, έχουμε να τους πούμε πως είμαστε Έλληνες που ζούμε σε αυτό το νησί προ αμνημονεύτων αιώνων και όχι υβρίδιο της Ανατολικής Μεσογείου.
Η “συνεργασία” που απαιτείται για την εξόρυξη του φυσικού αερίου στα συνορεύοντα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ με την ισραηλινή πρέπει να σταματήσει εκεί και τίποτα πάρα πέρα.
Ο εναγκαλισμός του Ισραήλ πέραν της συγκεκριμένης συνεργασίας εγκυμονεί φοβερούς κινδύνους. Καλούμε τους Έλληνες της Κύπρου να απαιτήσουν περισσότερη Ελλάδα στη Κύπρο. Να απαιτήσουν ενιαίο ελληνικό στρατό και ενιαία ΑΟΖ Ελλάδος-Κύπρου.
Έλληνες της Κύπρου αντισταθείτε στην εκπόρνευση της πατρίδος μας .Η τουρκική κατοχή θα περάσει γιατί μια μέρα θα αξιωθούμε να μπούμε ελευθερωτές στην Κερύνεια μας , όμως η πολιτισμική αλλοτρίωση μας θα μας οδηγήσει στο θάνατο.
Έλληνες της Κύπρου , κρατείστε στις ψυχές σας την Ελλάδα.

Τομέας ιδεολογικής διαφώτισης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: