Σελίδες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο Παπακωνσταντίνου καρφώνει τον Βενιζέλο : "Ο Βενιζέλος μετείχε στην σύνταξη του μνημονίου !"

Υπόλογος και ο Βενιζέλος στο έγκλημα του Μνημονίου



Στην εκπομπή «ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» του ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι ο κ. Βενιζέλος, σε αντίθεση με άλλα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου (πχ Χρυσοχοΐδης) , είδε «το συνολικό κείμενο του Μνημονίου», ήταν στην υποτιθέμενη «διαπραγμάτευση» και έκανε μάλιστα και παρεμβάσεις στο κείμενο με «σχόλια».
Κατόπιν τούτου, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε σήμερα την εξής δήλωση, αναφερόμενος στη δήλωση...
Παπακωνσταντίνου
«Ενώ σχεδόν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου, ακόμη και ο τότε υπουργός Οικονομίας, γνώριζαν μόνο το τμήμα του Μνημονίου, που αφορούσε στις αρμοδιότητές τους, οκ. Βενιζέλος μετείχε στη σύνταξή του, όχι μόνον ως κυβερνητικό στέλεχος, αλλά και ως νομικός.
Είναι, γι’ αυτό, διπλά συνένοχος στις μοιραίες αποφάσεις που – όπως συνομολογούν οι πάντες, αλλά και οι κορυφαίοι “σύντροφοί” του – οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου –έστω και αργά- καρφώνει τον κ. Βενιζέλο. Αποκαλύπτει, έτσι, ότι και ο νέος αρχηγός του είναι υπόλογος, στο ίδιο έγκλημα, τουλάχιστον όσο και ο προκάτοχός του.
Όπως σ’ όλα τα άλλα, έτσι και σε ό,τι αφορά το μνημόνιο, τι Παπανδρέου, τι Βενιζέλος!!».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: