Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

ΤΡΟΠΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΒΛΑΚΩΝ ... Η ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Οι βλάκες είναι κακοί μόνον όταν είναι υπερβολικά πολλοί. Δεν είναι όμως πάντοτε κακοί και ανεπιθύμητοι. Οι βλάκες είναι το τσιμέντο που χτίζει αυτοκρατορίες. Οι βλάκες ήταν ουσιώδες συστατικό όλων των πολιτισμών που προυπήρξαν. Δούλεψαν και πολέμησαν με μόνη ανταμοιβή μια ομιχλώδη υπόσχεση για μετά θάνατον ανταμοιβή ! Ακούμε τώρα τελευταία οτι η κρίση είναι η δίκαιη τιμωρία για την σπατάλη των τελευταίων 38 χρόνων.

Για να δούμε αναλυτικά αυτή την πρόταση...

ΠΡΩΤΟΝ: Αυτός ο λαός δεν ήταν αδέσποτος επι 38 χρόνια. Είχε κάποια κυβέρνηση. Όταν ένας αφελής (που έχει κηδεμόνα) κάνει ανοησίες, το φταίξιμο δεν είναι αποκλειστικά δικό του. Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το φέρει ο κηδεμόνας! Είναι σαν το μωρό να πάρει το πιστόλι απο το συρτάρι και να σκοτώσει τον γείτονα. Δεν θα δκαστεί το μωρό αλλά ο κηδεμόνας που άφησε...
το πιστόλι αφύλακτο. Έτσι και στην περίπτωση της Ελλάδος, αυτός που πρέπει να τιμωρηθεί είναι οι κυβερνήτες που επι 38 χρόνια δανειζόταν και διέφθειραν τον λαό με την ατιμωρησία και τα ρουσφέτια. Αφού σήμερα μπορούν και επιβάλλουν σκληρά μέτρα "για το καλό μας", σίγουρα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και στα προηγούμενα 38 χρόνια.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Όπου δούμε κάποιον βλάκα δεν σημαίνει οτι πρέπει να πάμε και να τον κατακλέψουμε. Μια πιο καλή στρατηγική είναι να τον βάλουμε να δουλέψει για το καλό ΟΛΩΝ. Αυτό βλέπουμε να γίνεται σήμερα στην Κίνα. Ο απλός Κινέζος εργάτης αισθάνεται οτι η ηγεσία του παίρνει λίγο μεγαλύτερο μισθό απο ότι θα έπρεπε. Δεν αισθάνεται όμως οτι η ηγεσία στρέφεται εναντίον του έθνους. Η κινεζική ηγεσία χρησιμοποιεί τις μάζες της Κίνας με τρόπο τέτοιο που ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ το κινεζικό έθνος. Χτίζουν πολεμικές βιομηχανίες, κάνουν έρευνα, επεκτείνονται σε άλλες χώρες... Το κινεζικό έθνος δυναμώνει κάθε μέρα χάρη στην εργασία εκατομμυρίων αμόρφωτων Κινέζων.

Εδώ βλέπουμε το αντίθετο. Η ηγεσία φαίνεται να ΜΙΣΕΙ το ελληνικό έθνος.
- Φέρνει ξένους για να εξοντώνουν ανενόχλητα τους Έλληνες.
- Εξαθλιώνει τους Έλληνες ώστε να φύγουν σε άλλες χώρες.
- Παρόλο που οι μισθοί έχουν πέσει, δεν κάνει καμμία επένδυση σε οικοτουρισμό και βιοκαλλιέργειες (όπου η χώρα έχει συγκριτικό πλεονέκτημα).
- Δεν διασπείρει τον πληθυσμό στην ύπαιθρο ώστε να ασχοληθεί με αγροτικές εργασίες. Τον κρατά άνεργο και εξαθλιωμένο στις πόλεις.
- Δεν προωθεί σε καίριες θέσεις πολίτες που έχουν αποδείξει οτι έχουν εργατικότητα και καινοτόμο πνεύμα.

Είναι φανερό οτι ένας εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει μέσα σε όλες τις χώρες των Λευκών: Η ηγεσία εναντίον του λαού!
- Έκλεισαν όλες τις ντόπιες βιομηχανίες για να έχουν δουλειά οι κινέζικες.
- Αφήνουν τους μελαψούς να μπαίνουν και να πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα.
- Δεν εφαρμόζουν κανένα μέτρο βελτίωσης της υγείας του πληθυσμού.
- Αφήνουν τον κάθε άρρωστο να πολλαπλασιάζεται ελεύθερα.
- Προωθούν την ομοφυλοφιλία ώστε να μειωθούν ακόμη περισσότερο οι γεννήσεις μέσα στους Λευκούς.
- Καταβάλλουν προσπάθεια να διαλύσουν την υγιή οικογένεια και να την υποκαταστήσουν με αρρωστημένα κατασκευάσματα όπου δύο ομοφυλόφιλοι γονείς θα μεγαλώνουν τους αυριανούς πολίτες.


Ποιοί βγαίνουν κερδισμένοι απο αυτόν τον πόλεμο; Ο Κινέζοι, οι μελαψοί και οι νέγροι.
Ποιός διοικεί (πραγματικά) την Λευκή Φυλή; Τί μυστικές συμφωνίες έχει κάνει με τις άλλες φυλές;
Αυτά είναι τα μέγιστα ερωτήματα που πρέπει να απασχολούν τους σκεπτόμενους (όσους απέμειναν !).


ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
pitago99@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: