Σελίδες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Απορώ με την ευθιξία μας όταν τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους...

Το κείμενο είναι από το «Μέτωπο Όχι» με τίτλο «Μήπως να αναλάβετε κι επισήμως την διακυβέρνηση να τελειώνει το παραμύθι …» Απορώ πραγματικά με την ευθιξία του ιστολογίου αλλά και όσων δεν θέλουν να βλέπουν την πραγματικότητα. Έχετε καμιά αμφιβολία ότι δεν έχουμε την δυνατότητα φύλαξης των συνόρων μας; Έχετε αμφιβολία ότι στο χάλι που έφθασαν τον στρατό μας οι αλήτες πολιτικοί σε λίγο θα παρακαλούμε τους Ευρωπαίους να φυλάξουν τα σύνορά μας για να μην το κάνουν οι Τούρκοι; Φθάσαμε στο σημείο Ταξίαρχοι και Υποστράτηγοι να διοικούν συνολικά διακόσιους (200) οπλίτες και εβδομήντα (70) μόνιμα στελέχη, οι ίδιοι να μην θίγονται που υποβιβάζονται και ταυτόχρονα να το θεωρούν τιμή τους που είναι Ταξίαρχοι ή Στρατηγοί της πλάκας και αντί να παραιτηθούν.....! Η κριτική των ξένων μας πείραξε… Οδυσσεύς

Γερμανία: «Αν δεν μπορεί η Ελλάδα να φυλάξει τα σύνορά της θα αναλάβουμε εμείς»
Πυκνούς και τακτικούς ελέγχους εντός του Σένγκεν ζητάει ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χανς Πέτερ Φρίντριχ αναφερόμενος στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης στην Ευρώπη.
«τα ανοιχτά σύνορα σημαίνουν πολλά για το αίσθημα του εμείς στην Ευρώπη, διότι σημαίνουν ελευθερία και ότι οι λαοί έρχονται πιο κοντά. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν δίνουμε πια βάρος στην ασφάλεια», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός στην γερμανική εφημερίδα Rheinische Post, του Ντίσελντορφκαι συμπλήρωσε «Όταν χώρες όπως η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να διασφαλίσουν τα σύνορά τους, τότε εμείς θα πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ελέγχους εντός του Σένγκεν».
Τα ανοιχτά ευρωπαϊκά σύνορα δεν θα πρέπει να είναι η πύλη από την οποία περνούν μεταναστευτικά κύματα και τάχθηκε υπέρ της πρότασης του Γάλλου ομολόγου του Κλοντ Γκεάν, ο οποίος ζητά «την προσαρμογή της συνθήκης Σένγκεν στα νέα δεδομένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: