Σελίδες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ...


 Ο δρόμος μακρύς και μεγάλος, ίσως ακόμα και ανηφορικός, αλλά εμείς στην ουσία δε γνωρίζουμε που οδηγεί...

Ακούμε για λάθη, καθυστερήσεις, συμφέροντα και εγγυήσεις, ξεπούλημα και επιτήρηση, χωρίς όμως να υπάρχουν όρια και το κυριότερο ελπίδα...

Τα μόνα λάθη βέβαια που δε χρήζουν οιασδήποτε συζήτησης και διευκρίνησης είναι οι ίδιοι οι πολιτικάντηδες που μας έμπλεξαν με την αλητεία που τους χαρακτηρίζει σε αυτή την κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά. Εκπρόσωποι του απόλυτου τίποτα, ανθρωπάκια που αγωνιούν να εξασφαλίσουν μια θέση στον ήλιο, ανίκανα και αποτυχημένα ανθρωποειδή που επιλέγουν το επάγγελμα του πολιτικάντη εφόσον δε θα μπορούσαν πουθενά αλλού να σταθούν και να επιβιώσουν, πολύ δε περισσότερο να επιβεβαιωθούν και να ξεπεράσουν τα υπαρξιακά τους...
προβλήματα.
Ετοιμάζουν μάλιστα συγκυβερνήσεις και μετεκλογικούς συνδυασμούς για να μη χάσουν το μέλι και να συνεχίσουν να βουτούν στη λίμνη της αμαρτίας, της μίζας και της καλοπέρασης, τόσο αυτοί όσο και οι υπόλοιποι άχρηστοι του στενού τους περιβάλλοντος.
Έχουν το θράσος να πιστεύουν και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα μας βγάλουν από το βούρκο που μας έριξαν.
Έχουν το θράσος να απειλούν για να μη φανερωθεί η αλήθεια και εκβιάζουν τους πάντες και τα πάντα, όλοι αυτοί που προσπάθησαν να αποφύγουν την υπηρεσία τους προς την πατρίδα, αλλά τώρα το "παίζουν" πατριώτες και Εθνοσωτήρες.
Αυτοί οι ξεπουλημένοι της γενιάς του πολυτεχνείου που κατάφερε να μας στερήσει αυτά που διεκδικούσε : "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία..."
Βαρεθήκαμε πλέον να πιστεύουμε σε μια Ευρώπη που μας επιβάλλει φτώχεια και πείνα. Σε μια Ευρώπη που μας εξαφανίζει Εθνικά και βιολογικά κάθε ημέρα που περνάει.
Αν είναι να είμαστε δούλοι των αφεντικών, πολίτες δεύτερης κατηγορίας και άβουλα όντα που φυτοζωούν από την πείνα την ανέχεια και την ταπείνωση, τότε καλύτερα να μην είμαστε "Ευρωπαίοι".
Θέλουμε την Ευρώπη με ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες. Με δημοκρατία και δικαίωμα λόγου και έκφρασης. Μη ξεχνάτε ότι εμείς δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού σε όλους αυτούς τους απολίτιστους βάρβαρους, που τώρα μας το παίζουν μεγάλοι και τρανοί.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....
Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ...
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: