Σελίδες

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το κωλοκάναλο της διαπλοκής προκαλεί. Σάλο αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει το MEGA με επικείμενο βίντεο που υβρίζει το Χριστό!


Από το Freepen

Εγώ προσωπικά, θα προκαλέσω αυτό το κωλοκάναλο της διαπλοκής που υπάρχει και λειτουργεί χάρις στα χρήματα που έκλεψε η συγκυβέρνηση της διαπλοκής από εμένα και την κόρη μου, καθώς επίσης αυτά τα γαϊδούρια που το «παίζουν» σεναριογράφοι και ηθοποιοί , αν έχουν τα κότσια ας σατιρίσουν τον Μωάμεθ ή τον Ιεχωβά αλλά δεν  έχουν τον ελάχιστο εγωισμό οι ξετσίπωτοι. Υπάρχει κανείς σ' αυτό το γελοίο κανάλι που να μην είναι βρωμιάρης στην ψυχή, στο σώμα και στο πνεύμα; Υπάρχουν άντρες με όρχεις εκεί ή είναι όλοι τους ξεφωνημένες της Συγγρού; Μπόμπολα η ώρα σου πλησιάζει αλητήριε... Οδυσσεύς


Σάλο αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει το MEGA με...
επικείμενο βίντεο που υβρίζει το Χριστό και το οποίο θα προβληθεί στην εκπομπή “Κάψε το σενάριο” η οποία προχωρά ένα βήμα παραπέρα καίγοντας τον ίδιο το Χριστό και προσβάλλοντας το θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού.
Μέχρι στιγμής έχουν σταλεί πάρα πολλά μηνύματα διαμαρτυρίας στον τηλεοπτικό σταθμό για να μη μεταδοθεί το βλάσφημο βίντεο.
Εμείς ως Freepen.gr με μεγάλη αηδία και σιχαμάρα σας παραθέτουμε τα επίμαχα διαφημιστικά / δυσφημιστικά video.
Οψόμεθα λοιπόν αν το …μεγάλο κανάλι θα εκτεθεί ακόμη περισσότερο κι αν επίσης οι ταπεινοί υπηρέτες της σάτυρας θα ασχοληθούν επίσης και με άλλες θρησκείες των οποίων φανατικοί οπαδοί έχουν κατακλύσει την πρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: