Σελίδες

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Το κανάλι των μπόμπολα και ψυχάρη διαπλέκεται ακόμη και στις απολύσεις του προσωπικού του. Την πληρώνουν οι χαμηλόμισθοι!!!!!!!!!!

Το Megaλο κανάλι μικραίνει από την προσπάθεια των ιδιοκτητών να σώσουν τα "ρουσφέτια" τους!

"Ασφυκτικές" είναι οι πιέσεις που δέχεται ο διευθύνων σύμβουλος του Mega, Ηλίας Τσίγκας προκειμένου να προχωρήσει μετά τις προτάσεις για εθελούσιες εξόδους (όσοι απομείνουν θα δεχτούν περικοπή μισθού της τάξης του 20%), σε περίπου 100 απολύσεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Ο Τσίγκας έχει δεχτεί μάλιστα παρεμβάσεις από Μπόμπολα και Ψυχάρη να απολύσει όποιον θέλει εκτός από τα δικά τους 'ρουσφέτια'! Οι δύο μέτοχοι φέρεται να έχουν δώσει "λίστες σωτηρίας" για τους 'δικούς τους', κάτι που σημαίνει ότι την...νύφη θα την πληρώσουν παραγωγικοί εργαζόμενοι των 1000 ευρώ. Την ίδια ώρα στελέχη του σταθμού...
υποστηρίζουν ότι «Απολύοντας χρήσιμους εργαζόμενους των 1.000 και 1.200 ευρώ, εις βάρος των ρουσφετιών των εκδοτών που συν τοις άλλοις είναι και υψηλόμισθοι, το μόνο που καταφέρνεις είναι να πλήττεις το ίδιο το κανάλι»!

Μετά τις περικοπές ακόμα και στα επεισόδια στα σήριαλ, κάτι που σημαίνει ότι ήδη την πληρώνουν οι εργαζόμενοι στις εξωτερικές παραγωγές. Σε εταιρίες όπως η ΑΤΑ, η ΑΝΩΣΗ και η LYNX, οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για μήνες αφού δεν εισέρχεται 'ζεστό χρήμα' στα ταμία τους.

Να σημειώσουμε ότι το Megaλο κανάλι είναι παραδοσιακά το κανάλι των Megaλοπροισταμένων, που εκτός από πολλοί είναι και...καλοπληρωμένοι με μισθούς που ξεπερνούν τις 3 ή ακόμα και τις 4 χιλ. ευρώ, οι οποίοι όχι μόνο δεν αποδίδουν αλλά ουσιαστικά ζουν παρασιτικά στις πλάτες των μη ευνοούμενων, σε ένα τηλεοπτικό σταθμό που το εργατικό δυναμικό αγγίζει τα 600 άτομα.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: