Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Δεκτή έκανε η Εισαγγελία την μήνυση πολίτη που ζητά να συλληφθούν 6 πρώην βουλευτές για εσχάτη προδοσία!! Η μήνυση και τα ονόματα των έξι βουλευτών!!!


Γιώργος Αδαλής 

Ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω! Την προηγουμένη εβδομάδα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατατέθηκε και ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ και σύλληψης για Εσχάτη Προδοσία κατά, αυτή την φορά, ΕΞΙ (6) πρώην βουλευτών οι οποίοι παραιτήθηκαν από τις 9 έως και τις 13 Φεβρουαρίου 2012. 

Από το γραφείο της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δέχθηκαν να συσχετίσουν την δεύτερη αυτή αίτηση δίωξης και σύλληψης των 6 πρώην βουλευτών με την ήδη υποβληθείσα προ μηνών αίτηση κατά των πρώτων τριών η οποία έχει πλέον ανατεθεί σε Εισαγγελέα Πρωτοδικών και συγκεκριμένα στον...

κ. Κων/νο Σπυρόπουλο με αριθμό υπόθεσης Ε12/4604/2.3.2012.

Πρόκειται για τους:

1. Δημήτριο Βαρβαρίγο, π.βουλευτή Ζακύνθου
2. Πέμη Ζούνη, π. βουλευτή Α` Αθηνών
3. Γιάννη Κουτσούκου, π. βουλευτή Ηλίας
4. Αργύρη Λαφαζάνη, π. βουλευτή Χαλκιδικής
5. Παύλου Στασινού, π. βουλευτή Αρτας
6. Μάγιας Τσόκλη, π. βουλευτή Επικρατείας


Ο πολίτης που αγωνίζεται για να αποδείξει ότι κανείς μας δεν πρέπει να το βάζει κάτω, ονομάζεται Παντελής Γιαμαρέλλος και την αίτηση δίωξης την κατέθεσε μαζί με τον γνωστό πλέον γιατρό από την Χαλκίδα, Δημήτριο Αντωνίου, που είχε καταθέσει την πρώτη μήνυση για εσχάτη προδοσία, κατά του συνόλου των 170 βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο!!!

Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε στους AegeanTimes.gr, ο κ. Γιαμαρέλλος, κατέθεσε επίσης και ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ υπόμνημα προς τον Εισαγγελέα κ. Σπυρόπουλο ζητώντας τις άμεσες ενέργειές του για τον χειρισμό της υποθέσεως αυτής καθώς <υπάρχει φόβος επανεκλογής των υπόπτων για το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην περιβολή τους και πάλι με την βουλευτική ασυλία. 

Η υπόθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια της μήνυσης για εσχάτη προδοσία 170 περίπου βουλευτών, η οποία έχει πάρει το δρόμο της δικαστικά και μπορεί να αποτελέσει "οδηγό" για τι μπορεί να συμβεί σε όσους βουλευτές χάσουν την ασυλία τους αν δε εκλεγούν!

Φαίνεται ότι ο δραστήριος κύριος Γιαμαρέλος, έχει αρχίζει να στριμώχνει στο καναβάτσο, το σύστημα, μιας και έχει αρχίσει να το «πολεμά» με τους δικούς του ... όρους!

Βλέπετε, δεν κατέθεσε αίτηση δίωξης και σύλληψης κατά του κ.Βορίδη για παράδειγμα, καθώς υπήρχε πιθανότητα να εφαρμοσθούν τα προβλεπόμενα από τον νόμο «περί ευθύνης υπουργών» στο πρόσωπο τους και έτσι να συμπαρασυρθούν μαζί με τους δύο που αυτή την στιγμή είναι υπουργός και υφυπουργός και οι υπόλοιποι ΠΡΩΗΝ βουλευτές.


AKOΛΟΥΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΙ ΠΡΩΗΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: