Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η αδιάντροπα καθεστωτική ΕΡΤ. Αλήθεια μέχρι πότε θα την πληρώνουμε;

Η δημοσιογραφική προπαγάνδα και η καθεστωτική νοοτροπία των μέσων μαζικής ενημερώσεως, έχουν δώσει κατά το παρελθόν αρκετά δείγματα γραφής, πάνω σε θέματα «πλύσεως εγκεφάλου», αγκιτάτσιας και προβολής κομμάτων και προσώπων, στρεβλώνοντας την πραγματικότητα ή κατευθύνοντας την κοινή γνώμη κατά το δοκούν.
Οι στόχοι του προπαγανδιστή είναι προκαθορισμένοι και το προσδοκώμενο αποτέλεσμα ανάλογο των επιδιώξεων.
Οι πρακτικές αυτές ανέβασαν και κατέβασαν κυβερνήσεις και «υποχρεώθηκαν» οι πολίτες (στόχοι του εγχειρήματος) να επιλέξουν ανθρώπους για να τους κυβερνήσουν, εντελώς ακατάλληλους, αρεστούς όμως στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.
Η σημερινή κυβέρνηση των 37 υπουργών – υφυπουργών προερχομένων από το ΠΑΣΟΚ, προωθεί την ίδια... πρακτική που έφερε στην χώρα τα αποτελέσματα που βλέπουμε και υφιστάμεθα άπαντες στον τόπο αυτό.
Υποχρεωθήκαμε, πέραν των άλλων, όλο το Σαββατοκύριακο να βλέπουμε την αδιάντροπα καθεστωτική ΕΡΤ, με τους διορισμένους των ειδικών αποστολών ημετέρους, να προβάλλει το συνέδριο ενός κόμματος που στην μέχρι τώρα δημοσκοπική έρευνα, έρχεται ως τέταρτο ή πέμπτο στη σειρά της προτιμήσεως των ψηφοφόρων. Μάλιστα οι ανερυθρίαστοι αγκιτάτορες του κρατικού..
μαγαζιού, δεν δίστασαν να διακόψουν την μετάδοση από την Κωνσταντινούπολη του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου, για να μεταδοθεί η ομιλία του μεταπολιτευτικού «ήρωος» του «φαινομένου» του πολυτεχνείου και  κλωνοποιημένου πρώην υπουργίσκου.
Όταν στην Κωνσταντινούπολη η ΕΡΤ δεν έστειλε καν κάμερα για να καλύψει τις εμφανίσεις και τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών, με αποτέλεσμα την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον άλτη Χονδροκούκη, να την δούμε μαγνητοσκοπημένη, διότι η καθεστωτική ΕΡΤ δεν είχε άλλα μάτια να διαθέσει, εκτός από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όπου είχε επικεντρωθεί η προσπάθεια αναστηλώσεως του ηθικού των οπαδών ενός κόμματος καταστροφικού για την Ελλάδα και που τώρα αυτοδιαλύεται, εις τα εξ ών συνετέθη και παραπαίει ενόψει εκλογών….
Η ντροπή είναι λέξη που σήμερα δεν την αισθάνονται πλέον οι κάθε είδους καθεστωτικοί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: